Vedat Refayeli

Vedat Refayeli


Bana göre Ünsal Kıraç!

22 Ocak 2019 - 12:13

Birileri gene bir çok arkadaşımıza yaptığı gibi beni de yalakalıkla suçlayacak ama ben yine de Ünsal Kıraç ile ilgili düşüncelerimi söyleyeyim.

Ünsal Kıraç BB Erzurumspor’da son 3 yılda 3 şampiyonluğun gelmesinde büyük rol oynamış bir isimdir. Eğer bugün 3 yılda 3 şampiyonluk gelmişse bunda ben Mehmet Sekmen kadar Ünsal Kıraç’ın da rolü vardır diye düşünenlerdenim.

Hatta bana göre Sekmen’den çok o Ünsal Kıraç’tır 3 şampiyonluğu sağlayan. Doğrusu tanıdığım ilk günden itibaren bir çok yönden taktir ettiğim Ünsal Kıraç’ın günahı varsa kendi boynuna. Ala verem olmadı hiç.

Onu bir yönetici olarak beğendim ve bugüne kadar yönetim dilini de hep tuttum. Kulüp yöneticisi olarak hatalarından çok faydalarının olduğunu gözlemledim.

Kendine has tavırları olan, bazen çoğumuzun da hoşuna gitmeyen hal ve hareketleri olabilir ama ne yalan söyleyeyim Ünsal Kıraç bugün için BB Erzurumspor’da doğru bir isimdir ve ona köstek değil, destek olunmalıdır.

Onu kösteklemek BB Erzurumspor’u kösteklemek demek değildir, eleştirilebilir elbet ama vuralım, öldürmeyelim derim. Yoğurt yiyişi farklı bir adam Ünsal Kıraç. İşbaşına getirilen kulüp başkanlarının yanında başkan gibi davranması falan bir yana en çok da Kıraç’ın yaka mendiline takılı kalındığını düşünüyorum.

Bir ara fotoğraflarda sık sık yaka mendilli pozlar veren Kıraç’a samimi bir ortamda bu durumu söylemiştim. Şaka yollu da olsa ‘’Bence siz bu yaka mendilini kullanmayın bir süre.

Biraz da bir çok kişi o yaka mendiline gıcık oluyor’’ demiştim de şaşırmıştı. Yanımızdakiler de beni onaylayınca Kıraç’ın daha yaka mendili daha kullanmadığını gözlemlemiştim. Her neyse sözün özü Ünsal Kıraç Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter yardımcısı iken ne faydaları oldu çok bilmem ama BB Erzurumspor’da faydası çok olan bir insandı, doğruları çoktu, ona haksızlık etmeyelim, bu benim son kararımdır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum