Prof. Dr. Ahmet Berhan YILMAZ

Prof. Dr. Ahmet Berhan YILMAZ


15 TEMMUZ MANİFESTOSU…

16 Temmuz 2020 - 17:41

15 Temmuz 2016 günü hainler vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, özgürlüğümüze, barışımıza, huzurumuza, istiklalimize, istikbalimize, birlik, beraberliğimize, inançlarımıza, değerlerimize, dinimize, imanımıza kast ettiler. 
15 Temmuz ihanetini asla unutmamak, ben nerede hata yaptım da ülkem bu hale geldi, vatanım, milletim bu ihaneti, bu kargaşayı, bu darbe girişimini yaşadı diye sormak ve vatanımızı, milletimizi bugünlere getiren süreçte yaşananları unutmamak, ders almak gerekir.
Şimdi sorgulama, uyanma, uyarma ve hataları görme zamanıdır.
Sen; sırf Kur’an okuyor, namaz kılıyor, ibadet ediyor diye insanlara sorgusuz, sualsiz teslim olmadın mı? 
Sen; aklını teslim ettiğin, iman ettiğin insanların vatana, millete, İslam’a yönelik hatalarının, yanlışlarının ve ihanetlerinin altında bile hikmet aramadın mı?
Sen; gözünün önünde kul hakları yenirken, haramlar normalleşirken, bir yerlere biat etmiş olan liyakatsizler haksız bir şekilde işe alınır, hızla yükselirken, gençlerin sınav soruları ve geleceği çalınırken, insanlara iftira atılır, haksızlığa uğratılır, adaletsizlik yapılırken bütün olanlara seni esir alan kin, nefret, tarafgirlik duygularıyla ve yarın bana da lazım olabilir çıkarcılığıyla susmadın mı?
Sen; daha yüksek makam, daha büyük güç, daha çok para, daha rahat bir hayat için bütün bu olan haksızlık ve ihanetlere destek vermedin mi, sebep olmadın mı?
Sen; dinler arası diyalog imansızlığıyla, Allah’ın hükmünü iptal ettiği diğer dinler, Allah katında tek din olan İslam ile eşitlenirken Allah’a isyan edercesine alkışlamadın mı veya en azından sessiz kalmadın mı?
Sen; hoşgörü adı altında Allah’ın hoş görmediği işler yapılır, Allah’ın hoş görmediği insanlar baş tacı edilirken bütün bu ihanetleri destekleyip, hoş görmedin mi?
Sen; cemaat, tarikat, parti, hoca, şeyh, lider ve benzerlerini vatanından, milletinden, bayrağından, inancından daha çok sevip, inanıp, bağlanmadın mı?
Sen; bu vatan, bu millet, bu din yıllardır zarar görür, uçuruma sürüklenirken, çıkarların için destek olmadın mı, susmadın mı ve bu ihanete kendi ellerinle zemin hazırlamış olmadın mı?
Sen; vatan, millet, bayrak, Allah, Peygamber sevgisini kendi elinle vermek yerine evladını tanımadığın insanlara, bilmediğin yerlere teslim edip, arkana bile bakmadan hayatına devam etmedin mi?
Sen; evladın iyi bir mesleğe ve kariyere iyi insan, ahlaklı, dürüst, vatanına, milletine bağlı, hayırlı, imanlı bir vatansever olsun diye değil de ne olursa olsun makam, para, şan, şöhret sahibi olsun diye uğraşmadın mı?
Şimdi sen bütün bu hatalarını, yaptıklarını, sebep olduklarını unutma ki; bu vatan, bu millet bir daha hıyanet yaşamasın, aldanmasın, bir daha kula kul, dünya çıkarlarına köle olmasın.
Unutma ki; bu millet vatan, millet, bayrak sevgisinden uzaklaşmasın, bir daha aklını başkalarına teslim etmesin, Allah’ı terk edip kullara güvenmesin, kullara iman etmesin, kullardan medet ummasın.
Unutma ki; 15 Temmuz milli birlik, beraberlik, kardeşlik için milat ve Allah ile aldatmanın, dini kullanarak insanları ihanete, menfaatperestliğe, dünyevileşmeye sürüklemenin son bulduğu tarih olsun.
Unutma ki; 15 Temmuz bu milletin silkinip kendine geldiği, Allah’ın yardımının bu millete acilen yetiştiği tarih olarak bizlere güven ve huzur versin.
Unutma ki; Allah bu gibi kara günleri bir daha bizlere yaşatmasın, vatanımızı, milletimizi bu imtihanlara bir daha sokmasın.
Allah hepimize; yüreğindeki iman, vatan, millet aşkı ile Allah rızası için kendisini tankların, topların, mermilerin önüne atanların yüreğini, cesaretini, imanını, vatan, millet sevgisini versin.
Allah aklını kişilere teslim edip, kişilere iman ederek onların hain, çıkarcı emellerine hizmet edenleri ve bu yolla maddi, manevi makam, para, güç devşiren menfaatperestleri kahhar ismi ile kahretsin. 
Allah Türk Milletinin her bir ferdine; Allah’a iman eden, vatana, millete, bayrağa bağlı, vatanına, milletine hizmet eden, yüreği vatan, millet, bayrak ve Allah aşkıyla dolu olan insanlardan olabilmeyi nasip etsin.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum