AK Parti'de adaylar...

İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, seçime dair değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'de adaylar...
04 Ocak 2024 - 15:39 - Güncelleme: 04 Ocak 2024 - 15:46
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti’den aday gösterilecek isimlerin tanıtılacağı tarih belirlendi.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda düzenlenen partiye katılım programında konuşan İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, seçime dair değerlendirmelerde bulundu.

Küçükoğlu, şunları söyledi: "Küçükoğlu aday tanıtım programı tarihini vererek, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için start  vermiş bulunmaktayız. Bu anlamda AK Parti olarak, AK Parti Erzurum İl Teşkilatı olarak aday adaylığı sürecini tamamlamış, akabinde temayül yoklaması, anket çalışması, kamuoyu yoklamaları yapılmış ve adaylarımızın açıklanması durumuna gelmiş konumdayız. Bu anlamda genel merkezimizin belirlemiş olduğu takvim içerisinde önümüzdeki 7 Ocak ve 15 Ocak’ta yine genel merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle öncelikle büyükşehir belediye başkanlıklarımız olmak üzere 7 Ocak’ta İstanbul’da, 15 Ocak’ta da Ankara’da yapılacak ve seçim beyannamemizin açıklanacağı programda adaylarımız açıklanmış olacak. Bu süreçle birlikte rutin teşkilat çalışmalarımız devam etmektedir.

31 Mart seçimlerinde de Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi ile malumunuz 3 ilçemizde Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayları ile seçime gireceğiz. Bir kez daha buradan açıklamak istiyorum ki biz 20 ilçenin tamamında inşallah Cumhur İttifakı’nın ve bir de büyükşehir olmak üzere 21 belediyemizde Cumhur İttifakı ile birlikte AK Belediyeciliği inşallah 31 Mart’ta da göğüsleyerek şehrimize, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Programda, Erzurum’da önceki dönem İYİ Parti İl Başkanı Fatih Güneyin,  önceki dönem ilçe başkanları Ömür Dadaş ve Osman Temur, teşkilatları ile birlikte AK Parti saflarına geçti. AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen programda parti rozetlerini AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu taktı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum