AK Parti, Erzurum'daki ilçe adaylarını tanıttı

AK Parti, Erzurum'daki ilçe adaylarını tanıttı
03 Şubat 2024 - 17:16
AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını Kazım Karabekir spor salonunda düzenlenen şöyen havasında  bir toplantıyla açıklandı

Aday tanıtım toplantısına; AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Kamil Aydın, Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, Selami Altınok, Fatma Öncü, Abdurrahim Fırat, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mevlüt Özcan, parti teşkilatları ve başkan adayları katıldı.

Toplantıda konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türk Siyasi Tarihi'nde Erzurum ve Türkiye’de yeni bir destan daha yazılacaklarını belirterek, şunları söyledi: 

“Bugün burada bu salonda Lider Türkiye'mizin kadim şehri Erzurum'un 22 yıldır yaşadığı demokrasi sevincini, ülkesi ve milleti için bayraktar olan Dadaşların inanç ve azmini, kutsal ve mukaddes vatan emanetinin bekçisi dava adamlarının ruhunu burada hissediyorum.

Bugün burada Cumhur İttifakımız için, adalet ve kalkınma için, önce ülkem ve milletim diyenler için milletine hizmet için bu aziz Hak davasına canını siper eden demokrasi serdarlarını görüyorum.

Bugün burada kalbi ümmeti Muhammed için ona hizmetkâr olmak için çarpan iman ve irfan erlerinin dualarını hissediyorum. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın.

Şeyh Edebali'nin 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' sözünü siyasal prensip ve bir ana fikir olarak kabul eden Cumhur İttifakımız, Büyük Türkiye sevdasında yeni bir demokrasi zaferine hazırlanıyor. Çoğulcu, eşitlikçi ve katılımcı demokrasiyi hayatın bütün alanlarında yaşanır kılmak adına çıktığımız bu zorlu ve çetin demokrasi imtihanını yine Allah'ın izni ve keremiyle muzaffer olarak kazanıp Türk Siyasi Tarihi'nde Erzurum ve Türkiye’mize yeni bir destan daha yazacağız. Türkiye Yüzyılı hedefimiz doğrultusunda şahlanış dönemimizde insan odaklı kalkınma hedefimize siz hamiyet perver kardeşlerimin duası, desteği ve milletimizin teveccühüyle ulaşacağız. Bir milad olarak kabul edilen 31 Mart seçimlerimize en iyi ve kusursuz bir şekilde hazırlanmaktayız.

Her dönem olduğu gibi bu seçim sathında da iç ve dış mihrakların, bölücü odakların, farklı çevrelerin ve muhalefetin manipüle oyun ve manevralarıyla karşı karşıya gelebiliriz. Şimdiden birbirimize sımsıkı sarılıp kenetlenerek, geçmişte olduğu gibi bugünde dava bilinç ve sorumluluğundan, disiplinden asla ödün vermeyip gece gündüz çalışacağız.

Köy, mahalle, ilçe ve merkezde bütün vatandaşlarımıza Seçim Beyannamemizi ve Türkiye Yüzyılı’mızı, Güçlü ve Lider  Türkiye’nin inşa ve ihyasını anlatacağız. Dağ taş demeden bu kutlu davayı ifade edip Evelallah, İnşallah, Cenab-ı Mevla’nın izniyle Erzurum’u Cumhur İttifakımızla kazanacağız.

Bizler, bundan 10 yıl önce bu nadide şehre, yine sizlerin icazetiyle hizmet için geldik…

İnsana hizmet etmenin aynı zamanda ibadet olduğundan hareketle; halkımız için gecemizi gündüzümüze kattık, koştuk, koşturduk, çabaladık, gayret ettik…

Durmadık, durdurmadık, yorulmadık, yılmadık… 

Her türlü zorluğun üstesinden, yine sizlerden aldığımız güç ve destekle geldik…

Aşkale’den seyre daldığımız bu güzide kentin tarihini Aziziye ile soluduk… 

Yakutiye ile ihtişam kazandık… Palandöken’de dumanların bürüdüğü başımızla Tekman’a, Hınıs’a, Karayazı, Çat ve Karaçoban’a gövde olduk…

Tortum’da nefes aldık, Uzundere’de tabiat olduk… Oltu’da ziynete büründük; Olur, İspir, Pazaryolu ve Şenkaya’da serhat eri, Narman’da baca, Horasan’da kapı olduk… Pasinler duvarımız oldu, Köprüköy’de geçit bulduk…

Kısaca Erzurum olduk… 

Erzurum’da göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar her platformda her alanda ve her sektörde markalaşmaya ve eser siyasetimizle marka yatırımlar yapmaya büyük gayret gösterdik. İnşallah Erzurum’da hayata geçireceğimiz birbirinden değerli yatırım projeleriyle hemşehrilerimize “AK Belediyecilik” ve “Gerçek Belediyecilik” ayrıcalığını yaşatmaya devam edeceğiz.

Karaçoban’dan Şenkaya’ya, Tortum’dan Hınıs’a, Horasan’dan Tekman’a, İspir’den Pasinler’e, Tortum’dan Köprüköy’e, kısaca Erzurum’un dört bir yanına dokunmak suretiyle yaptığımız, yapmaya başladığımız ve yapacağımız yatırımlarla şehrimizi bölgesel kalkınmanın öncüsü haline getireceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin ifade ettiği gibi “Bizim daha çok işimiz var…” Evet Erzurum’da da bizim yapacak daha çok işimiz var… “

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala da konuşmasında, 31 Mart seçimlerinde Erzurum’un yeni bir destan daha yazacağına inandığınvurgu yaparak, şunları kaydetti: “Önümüzdeki yakın bir zamanda seçim var. Ben diyorum ki arkadaşlarımdan önce aday olan şu anda sizlerin, milletimizin huzuruna çıkacak kardeşlerimi, belediye başkanı adaylarımızı yürekten tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Bir yıl önce ortaya koyduğumuz Türkiye yüzyılı vizyonuyla buluşturabilecek vizyona sahip beyinlerimizi yönetecek belediye başkanlarımızı cumhuriyetin ikinci yüzyılına girerken işbaşına getirilme zamanıdır. Önümüzde dört beş yıl var.
Bu seçimlerde Mayısta yaptığımız gibi Mart ayının sonunda Cumhur İttifakı'na güçlü bir destek vererek, Türkiye'nin önüne çok ciddi bir siyasi otoban yapmış olacağız. Siyasi hızlı tren yapmış olacağız. Dolayısıyla Türkiye’yi kimse tutamayacak. Şehirlerimiz, Ankara iş birliği içerisinde belediye başkanlarımız da Cumhurbaşkanımız işbirliği içerisinde Türkiye'yi hedeflerine taşıyacaktır. El ele vererek Palandöken’in eteklerinden Türkiye’ye dünyaya sandıktan güçlü bir mesaj bir ses çıkarmanızı istirham ediyorum kardeşiniz olarak.”

Konuşmaların ardındah, adaylar tek tek teşkilatlarıyla sahneye çağrılarak elleri kaldırıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum