Akşener, partisinin yerel seçim beyannamesini açıkladı, adaylarını tanıttı

İYİ Parti'de 81 il ve ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı

Akşener, partisinin yerel seçim beyannamesini açıkladı, adaylarını tanıttı
25 Şubat 2024 - 22:25
İYİ Parti seçim beyannamesi açıklandı.

ATO Congresium Salonu’nda gerçekleştirilen yerel seçim beyannamesi ve belediye başkan adayları tanıtım toplantısı programına İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, Erzurum İYİ Parti İl Başkanı Ensar Nuhoğlu ve İlçe Belediye Başkan adayları katıldı. Canan Uçar ve Meral Akşener’in aday tanıtımı esnasında samimi kucaklaşması kameralara yansıdı.



Öğrencilerin KYK burslarından, emeklilerin sorunlarına, göç, kentsel dönüşüm, kadın hakları gibi birçok konuya temas eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vaatlerini sıraladı.

Akşener, şunları söyledi:

“Hiçbir gencin KYK borcu derdinin düşmemesi için yönettiğimiz belediyelerde sosyal sorumluluk projelerine katılan gençlerimizin KYK borçlarını belediye olarak biz ödeyeceğiz. Yönettiğimiz belediyelerde, okullarda sabah ve öğlen olmak üzere iki öğün ücretsiz yemek imkanı sunacağız. Üstelik bu yemekleri de şehirlerimizdeki kadın girişimcilerini ve kooperatifler aracılığıyla temin edecek kadınların şehir ekonomisine süratle dahil olmasını sağlayacağız.

“Yönettiğimiz belediyelerde kuracağımız kadın destek merkezleriyle gece veya gündüz fark etmeksizin her konuda yanlarında olacağız ve elbette yoksullukla mücadelede emeklilerimizi de yalnız bırakmayacağız. Biz hiç değilse bir nefes alabilmeleri için yönettiğimiz belediyelerde her emeklimizin gelirine destekler sunacağız.

Aziz milletim Türkiye artık ne yazık ki bir sığınmacı cenneti. Sokaklarımız, sığınmacıların esiri olmuş durumda. Nereden geldikleri ve ne zaman gidecekleri belli olmayan bir kaçak ve sığınmacı istilasıyla karşı karşıyayız. Bu nedenle İYİ Parti olarak sığınmacı sorununa karşı ortaya koyduğumuz milli göç doktrinimizi hayata geçirmek için ilk adımı belediyelerimizde atacağız.

İYİ Partili belediyelerde tabela standartları oluşturacaklarını anlatan Akşener, “Kent estetiğini koruyacağız hem de yabancı harflerle tabela açılmasının önüne geçeceğiz. Bu kurala uymayan mevcut tabelaları da kaldıracağız.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum