Atatürk Üniversitesi'nde 7/24...

Üniversitede final sınavları boyunca Okuma Salonları 7/24 Açık Olacak

Atatürk Üniversitesi'nde 7/24...
09 Ocak 2024 - 22:53
Atatürk Üniversitesi, final ve bütünleme sınavlarında öğrencilerin ders çalışmaları ve sınavlara daha rahat bir şekilde hazırlanmaları için okuma salonlarını 24 saat boyunca açık tutuyor.



Final ve bütünleme sınavlarıyla Güz Dönemini tamamlayacak olan öğrencilerin başarılı bir sınav süreci geçirmesi için gerekli adımları atan Atatürk Üniversitesi, bu kapsamda öğrencilerin en çok kullandıkları Fuat Sezgin ile Garaj Okuma Salonlarını günün tüm saatlerinde kullanıma açık hale getirdi.



“Öğrencilerimizin Tüm Talepleri Anında Karşılık Buluyor”

Okuma salonlarında ders çalışmanın daha verimli geçtiğini düşünen öğrenciler için salonların final sınavları boyunca 7/24 açık tutulacağını belirten Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, sessiz bir ortamda daha iyi odaklanmaya ihtiyaç duyan öğrencileri düşünerek böyle bir uygulamayı hayata geçirdiklerini belirtti.



Kütüphaneler ve okuma salonlarının üniversitelerin en önemli unsurları ve bütünleyici parçaları olduğuna dikkat çeken Çomaklı, öğrencilerin uğrak noktası olan bu alanları üniversite yönetimi olarak sürekli aktif tuttuklarını belirterek: “Gerek kaynak ihtiyacı duyan öğrencilerimiz gerekse rahat bir şekilde ders çalışma arzusunda olan gençlerimiz için modern ve tüm imkanların hazır bulunduğu birimlerimizle kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda final ve bütünleme sınavlarımız boyunca salonlarımız öğrencilerimizin hizmetinde olmayı sürdürüyor. Ayrıca, hem akşam saatleri olması hem de havaların serinliğinden dolayı Garaj Okuma Salonumuzda akşam 20.00 ile 22.00 saatleri arasında bütünleme sınavları da dahil olmak üzere çorba ikramında bulunuyoruz” dedi.

Öğrenci odaklı bir üniversite olduklarına dikkat çeken Rektör Çomaklı, her türlü talebe anında karşılık verdiklerini dile getirerek final ve bütünleme sınavlarında öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum