Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, köy köy geziyor

Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, köy köy geziyor
12 Şubat 2024 - 17:53
AK Parti'nin Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu,  69 köyün tamamında vatandaşlarla buluşarak, projelerini anlatıyor.

Tavlaşoğlu, bu doğrultuda ilk olarak Yarımca, Tınazlı, Özbek, Sakalıkesik, Demirgeçit ve Çiğdemli mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Tavlaşolu’na ziyaretlerinde AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

31 Mart seçimleri sonrasında yapacakları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Tavlaşoğlu,  “2004 yılından bu yana Türkiye’nin en ücra köylerine kadar AK Partimizin yaptığı belediyecilik çalışmaları Cumhuriyet tarihinden bu yana emsalsiz diyebiliriz. Köylülerimiz artık rutin belediyecilik dışında farklı isteklerle karşımıza çıkıyorlar. Bir zamanlar yol, su, elektrik hizmeti için kamu kurumlarının kapılarını aşındıran köy halkı bugünlerde düğün salonları sosyal mekanlar, çoban evleri gibi daha önce hayali bile mümkün olmayan isteklerle karşımıza çıkıyorlar. AK Parti belediyeciliği ile emin olunuz ki bunların bile birçoğu yapılmış durumda. Her geçen dönem hizmetlerde çıta yükselten AK Parti belediyeciliğinin daha modern daha etkili olduğunu görebiliyoruz. Bu hizmetler elbette yetmez daha da fazlasını üretmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum