Çat Belediyesi Kent Lokantası Açıldı

Çat Belediyesi Kent Lokantası Açıldı
02 Mayıs 2024 - 16:01 - Güncelleme: 02 Mayıs 2024 - 16:24
 Çat Belediyesi'nin Kent Lokantası hizmete açıldı.

Çat ilçe merkezinde açılan lokantaya vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Yaklaşık 500 kişinin yemek yiyebildiği tesiste, 4 çeşit yemek 50 liradan hizmete sunuldu.

Yapılan hizmetten memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, " Ağır ekonomik koşulların hakim olduğu bir süreçten geçiyoruz. Bu tesiste 4 çeşit yemeği 50 TL'ye yiyebiliyoruz. İnanın gerçekten büyük bir hizmet. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dediler. 

-Başkan sözünü tuttu-

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç da, hizmete aldıklara sosyal tesisle ilgili şunları söyledi: " Kent Lokantası’ndan en çok dar gelirli vatandaşlarımız istifade ediyor, emeklilerimiz, öğrencilerimiz. Kent Lokantası ile ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik şartlarda hemşerilerimiz için sağlıklı, güvenli, uygun fiyatlı yemek sunuyoruz.
Bu bir sosyal dayanışma projesi. Kamu kaynakları ile yetersiz beslenen, gıdaya erişemeyen toplumsal kesimlere toplum yine kendi belediyesi ile destek oluyor.
Seçilirken bir söz vermiştik, 'bu milletin kaynaklarını yine bu millet için harcayacağız' diye. Biz bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki Türkiye genelinde yaklaşık 1 milyon 251 bin 285 çocuk yetersiz besleniyor. Her 10 kişiden 4’ü iki günde bir sofrasına et, tavuk, koyamıyor. Bu durumda belediye olarak vatandaşımıza beslenme noktasında katkıda bulunmak bizim için önemli. 
Çat’ımızın yeniden eski günlerine dönmesine vesile olacak her yeni projemiz bizleri mutlu etmektedir, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.’’  
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum