Deva Partisi İl Başkanı Bingöl: "Milletin tokatı geliyor"

Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, olası bir erken seçimde milletin Ak Parti'yi bir tokatla uğurlayacağını söyledi.

Deva Partisi İl Başkanı Bingöl: "Milletin tokatı geliyor"
26 Mayıs 2021 - 18:19
alo25 - Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, olası bir erken seçimde milletin AK Parti'yi bir tokatla uğurlayacağını söyledi.
Bingöl, partisinin il ve ilçe teşkilatları istişare çalışması öncesi düzenleği basın toplantısında, 10 aylık süre faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Deva Partisi'nin 9 Mart 2020'de siyasi parti olarak yerini aldığını anımsatan Bingöl, 17 Temmuz'da kendisine tevdi edilen il başkanlığı göreviyle yoğun bir çalışma dönemi başlattıklarını ifade etti.
Erzurum'da 16 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını, 1 ilçede yetkilendirme, 3 ilçede de görev tevdi ettiklerini anlatan Bingöl, il genelinde ilçe ilçe köy köy çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

-ANAP'IN GİDİŞİ-

Yaklaşık 35 yıllık siyasi yaşamının Erzurum'da ANAP il başkanlığı dönemine değinen Bingöl, şunları söyledi: "İl Başkanıyım, Merkez Kurul üyesiyim. Seçimlere bir hafta var. Çalışmalarımızdan, taleplerden adeta nefes alamaz durumdayız. ANAP'ın baraj altında kalacağı aklımızın ucundan bile geçmiyordu. Ama seçimde millet öyle bir tokat vurdu ki, Bu da ANAP ve ortaklarının gidişi AK Parti'nin gelişi oldu. Şimdi ise ülkeye baktığımızda bunun tam tersini görüyoruz.  Millet öyle bir tokat atacak ki, AK Parti gidecek Deva Partisi ittifakla gelecek."

-EKONOMİK GİDİŞAT İYİ DEĞİL-

Asgari ücretin 2 bin 800 lira olduğu bu dönemde tezgahlardaki kirazın 59 liraya satıldığını,etin, tereyağının kilosunun 70 liraya çıktığını, bir torba yemin 155 liraya yükseldiğini, mutfaktaki yangının büyüdüğünü ifade eden Bingöl, demirin tonunun 8 bin liraya çıktığını, elektrik, su, doğalgazda da aynı yükselme hızının devam ettiğini anlattı.
Bingöl, Erzurm'un borçlanmada bölgede birinci, Türkiye'de 23. sırada olduğunu belirterek, 750 bin nüfuslu şehirde her ferdin 21 bin lira borcu olduğunu kaydetti.
Bingöl, ülkede suç oranlarında da ilginç büyümeler olduğunu da anlatarak, uyuşturucuda yüzde bin 500, boşanmalarda yüzde 500 artış gözlendiğini belirtti.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum