Dr. Süer: "Erzurum MNG AVM'de 4 bin kişi istihdam ediyoruz"

Mağazanın açılışı 'Yeni gelmedik geri geldik' sloganıyla yapıldı.

Dr. Süer: "Erzurum MNG AVM'de 4 bin kişi istihdam ediyoruz"
06 Haziran 2024 - 23:48 - Güncelleme: 08 Haziran 2024 - 12:17
Boyner Mağazası, MNG AVM'de yeniden hizmet vermeye başladı. 

AVM'nin giriş katında hizmet vermeye başlayan mağazanın açılışına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer ve MNG AVM yöneticileri ile diğer davetliler katıldı.



MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, burada yaptığı konuşmada, Erzurum’daki AVM'de yaklaşık 4 bin kişinin istihdam edildiğini belirterek, şunları söyledi: "Şehre ilk geldiğimizde Büyükşehir Belediye Başkanımızın ziyaret etmiştim. Projelerimiz yatırımlarımızdan bahsetmiştim. O günkü sözleri aklımdan çıkmıyor. ‘Bu proje önemli bir istihdam kapısıdır, sen yeter ki bu projeyi açılabilecek duruma getir. Belediye olarak ne gerekiyorsa sana destek olacağız. Önemli olan gençlerimizin istihdamı’ demişti. Yıl 2024 ve burada halen yaklaşık 4 bin kişi istihdam ediliyor. Bu rakamın artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu günde açılışını yaptığımız Boyner Mağazası MNG AVM’ye güç katacak. Erzurum'a hayırlı olsun.”



Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, MNG AVM’nin hem ekonomik hem de sosyal açıdan Erzurum’a önemli hizmetlerini olduğunu belirterek, “Erzurum’a bir çivi dahi çakılsa onun destekçisi oluruz. Benzeri yatırım ve projelerle şehrimizde işsizlik noktasında sıkıntı kalmayacağını umut ediyoruz. Bizlerde belediye olarak yeni istihdam alanlarıyla ilgili projeler geliştiriyoruz.” dedi.



Sekmen, ayrıca "Burası çok gelişen bir bölge. Tabi sadece burayla kalmayacak. Konaklı Kayak Merkezimiz yeni bir Davos olacak. Hareketi başlattık. Bayramdan sonra kazmayı vuruyoruz. Bugün açılışını yapacağımız ülkemizin önemli markalarından Boyner’in şubesini burada açıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra ağazanın açılışı 'Yeni gelmedik geri geldik' sloganıyla yapıldı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum