Erzurum Büyükşehir araç filosunu güçlendiriyor

Erzurum Büyükşehir araç filosunu güçlendiriyor
18 Nisan 2024 - 22:14
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, araç filosunu güçlendiriyor.

Havuzbaşı Kent Meydanı’nda belediye bünyesine katılan yeni araçlar 17. Araç Filosu tanıtımı yapıldı.
Düzenlenen törende konuşan Başkan Mehmet Sekmen, 31 Mart seçimlerinin geride kaldığını ve hizmet yarışına hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti.

Sekmen, şunları söyledi: Sekmen, “Önce şunu ifade edeyim ki böyle bir töreni Türkiye’mizde 1360 belediye var. Hiçbirinde önümüzdeki 1 yıl içerisinde bile böyle bir töreni hayal eden bir belediye görmek mümkün değil” dedi. “Bugünden itibaren şehrimizde kentsel dönüşüm ve diğer çalışmaların talimatlarını verdik, çalışmalar başladı” diyen Başkan Sekmen, şunları kaydetti: “Bugün 17. Filomuzu gerçekleştiriyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda 18. ve 19. filolarımızın da tanıtımını yapacağız. 17. filomuz alt ve üstyapı hizmetlerinde hızımıza hız katacak. Erzurumlu hemşehrilerimize en güzel ve en doğru hizmetleri yapmayı Rabbim bizlere nasip eylesin. Laf söylemek kolaydır amma şu araçları almak o laf kadar kolay değildir. O imkânı oluşturmak ve o parayı kenara koyup bunları almak çok zor bir hadisedir. Tüm Türkiye’ye bu hizmetimiz örnek olsun. İnşallah daha da güzel hizmetleri birlikte yapacağız.”

Erzurum’un yatırımlarla nakış nakış işlendiğini ifade eden Başkan Sekmen, şöyle devam etti: “Hamd olsun kadim şehrimizde gönüllere dokunmaya gönül belediyeciliğini şehrimizin her bir sathına nakış nakış işlemeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin mutlu, müreffeh ve her alanda kalkınmış bir şehre kavuşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediyemizin tüm hizmetlerinde olduğu gibi kentte altyapıda da önemli projeleri hayata geçirdik. Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’müzün etkin ve hızlı çalışması için 17. Araç Filomuzu oluşturduk. 18 adet İveko çift kabin, 2 adet minibüs tipi vidanjör, 10 adet kepçe ve 1 adet mini ekskavatör ile 17. Araç Filomuzu sizlerin hizmetinize sunuyoruz. İnşallah Erzurum’da hayata geçireceğimiz birbirinden değerli projelerle şehrimiz ve bölgemize ‘Eser Siyaseti’ ayrıcalığını yaşatmaya devam edeceğiz.”

Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, MHP Erzurum İl Başkanvekili Seyfettin Liman, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Remzi Ertek, MTS A.Ş. Koordinatörü Hakan Saral da birer konuşma yaparak, yatırımdan dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i tebrik etti. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum