Erzurum'da Jandarma'dan anlamlı ziyaret

Erzurum'da Jandarma'dan anlamlı ziyaret
24 Kasım 2023 - 22:35
Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçe merkezlerine en uzak mesafede bulunan okullarda görev yapan öğretmenler ziyaret edilip, öğretmenler günü kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Erzurum İl Jandarma Komutanlığı yürekleri ısıtan bir etkinlik yaptı. Jandarma ekipleri, çiçek ve hediyelerle mahalle okullarını ziyaret ederek buralarda görev yapan öğretmenleri unutmadı. 

Erzurum İl Jandarma ekipleri Aşkale, Karaçoban, Köprüköy, Oltu ve Pasinler ilçelerdeki okulları ziyaret etti. Haydarcı İlkokulu, Ovacık İlkokulu, Kuşluca İlkokulu, Ulucanlar İlk ve Ortaokulu, Alacak İlkokulu, Oltu Ünalkaya İlkokulu, Sunak İlkokulu, Sıldız İlkokulu’nda ki öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutlayan jandarma, öğretmenler ve öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

Erzurum İl Jandarma ekipleri, “Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Cumhuriyetin 100. Yılında gelecek yüzyılın nesillerini büyük bir özveri ve vatan sevgisi ile yetiştiren kıymetli öğretmenlerimiz her koşulda yanında olmaya devam edecek. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve vazifelerini ifa ederken şehit olan tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnet ile anıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Jandarma ekipleri Vali ve İl Jandarma Komutanı’nın selamlarını öğretmenlere ilettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum