Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'nde Musa Çakır dönemi

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'nde Musa Çakır dönemi
09 Mart 2024 - 16:37
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Musa Çakır ve Vedat Refayeli’nin aday olduğu seçimde Çakır, oy çokluğu ile yeni başkan seçildi.

EGC merkezinde yapılan olağanüstü genel kurulda divan başkanlığını Erzurum Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca yaptı. 46 üyenin oy kullandığı genel kurulda Musa Çakır 26 üyenin oyunu alarak EGC’nin yeni başkanı oldu. Genel kurulda diğer aday Vedat Refayeli ise 19 oy aldı. Centilmence yapılan seçim sonrasında başkan adayları birbirleri ile tokalaşarak tebrik ettiler.

Seçim sonrası Erzurum Gazeteciler Cemiyetine hizmet etmiş bütün başkanlara ve yönetimlerine teşekkür eden Musa Çakır,  " Cemiyetimize bugüne kadar hizmet etmiş, bütün başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz.

Mesleki sorunlarımızı gündeme getirmek, çözümü noktasında gayret göstermek en önemli hedefimiz olacaktır. Genç bir kadroyla geliyoruz. Bu dinanizmimizin bizleri başarıya ulaştıracağından hiç bir kuşkumuz yok. Cemiyetimizin kapısı, bütün meslektaşlarımıza açıktır. Herkesi EGC çatısı altına bekliyoruz." diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum