Erzurum hakemleri yenemiyor!

Erzurumspor FK bu hafta da hakem kurbanı.

Erzurum hakemleri yenemiyor!
07 Mayıs 2023 - 19:20
Erzurumspor FK, sezon başından beri olduğu gibi hufta da hakem kurbanı oldu. Maçın orta hakemi Atilla Karaoğlu, verdiği uydurma penaltı ve Estrela’nın kırmızı kart görmesine zemin hazırlayarak mağlubiyetin baş sorumlusu oldu.

Sezon başından beri zorluklar yaşayan mavi-beyazlı ekip, Ligde kalma yolunda hayati önem taşıyan maçta Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup oldu. Maçın orta hakemi Atilla Karaoğlu, verdiği uydurma penaltı ve Estrela’nın kırmızı kart görmesine zemin hazırlayarak mağlubiyetin baş sorumlusu oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda ligde kalma maçında Gençlerbirliği’ni konuk eden Erzurumspor, orta hakem ve VAR odası hakemlerinin de desteği ile rakibine 1-0 mağlup olarak yina boyun eğdi.

Karşılaşmayı yöneten orta hakem Atilla Karaoğlu, başkent ekibinin lehine çaldığı uyduruk penaltı düdüğünü ve Estrela’nın bariz düşürülmesine göz yumarak sarı kart ve sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesine zemin hazırlayarak mağlubiyette başrol oynadı. Bir şehrin kaderi ile oynayan orta hakem Atilla Karaoğlu ve VAR hakemi Alper Ulusoy’a Erzurumspor taraftarları ateş püskürdü.

Konuk takımını galibiyete götüren golü 45-3’te penaltıdan Rahman Buğra Çağrı’ndan geldi.

Orta hakem Atilla Karaoğlu, Eren Tozlu’nun golünü elle oynadığı gerekçesiyle iptal ederken, Dadaşların bir de penaltısını vermedi.

STAT: Bursa Büyükşehir Belediye

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Deniz Turgut, Hasan Hüseyin Tetik

ERZURUMSPOR FK: Göktuğ Bakırbaş - Mustafa Akbaş, Ufuk Budak (Dk. 65 Özgür Sert), Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Batuhan Artarslan (Dk. 86 Fırat Şaşi), Muhammed Furkan Özhan (Dk. 46 Sefa Akgün), Estrela, Eren Tozlu, Mikhael Rosheuvel, Celal Hanalp

GENÇLERBİRLİĞİ: Nurullah Aslan - Yasin Güreler, Alperen Babacan, Thomas Fontaine, Buğra Çağıran, Erkan Eyibil (Dk. 46 Abdullah Durak), Enes Keskin (Dk. 90 İlker Karakaş), Mete Demir (Dk. 86 Jaime Ayovi), Himmet Ertürk (Dk. 65 Bentley), Souleymane Doukara (Dk. 86 Sekou Tidiany), Atalay Gökçe

GOL: Dk. 45+3 (P) Buğra Çağıran (Gençlerbirliği)

KIRMIZI KART: Estrela (Erzurumspor FK)

SARI KARTLAR: Sefa Akgün (Erzurumspor FK), Yasin Güreler (Gençlerbirliği)
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum