Erzurum İl Başkanı Bozan görevden alındı, İstanbul Milletvekili Pamukçu istifa etti

Erzurum İl Başkanı Bozan görevden alındı, İstanbul Milletvekili Pamukçu istifa etti
20 Şubat 2024 - 23:00
Yeniden Refah Partisi, Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan'ın görevden alındığını açıkladı.

Partinin, Sosyal medya hesabından akşam saatlerinde yapılan açıklamada, "Erzurum İl Başkanı görevinde bulunan Adnan Bozan, görevinden el çektirilmiştir" denildi.

Bu arada Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayının Sadık Çat olduğunu açıkladı. "Erzurum’a ve partimize hayırlı olsun" ifadesi kullanıldı.

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Çat, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimlerde Erzurum'da listenin ikinci sırasında milletvekili adayı gösterilmişti.

Öte yandan, Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, kurucuları arasında yer aldığı partiden istifa ettiğini duyurdu. 



Pamukçu, istifa sözlerinde şu ifadelere yer verdi;

"Partimizin kuruluş inancından uzaklaştığını müşahede etmekteyim.

Kurucusu olduğum partimizin son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim. Bugüne kadar aklı selimin avdet edeceğini ümitle bekledim.
Mahalli seçimlerle ilgili aday tespitlerinde de partimizin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını ve inancımızla uyumlu olmayan adayların gösterildiğini görmek beklentimizin boşuna olduğunu göstermiştir. Bilvesile partimizden istifa ettiğimi saygıyla bilgilerinize sunarım
"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • musa bey
    2 ay önce
    adamlara il başkanı dayanmıyor bu nasıl parti 3 senede 6 mı yedimi oldu sayamadım