ESKİ'de altyapı yenileniyor

ESKİ'de altyapı yenileniyor
01 Aralık 2023 - 13:26
Erzurum Su Kanalizasyon İdaresi'nde (ESKİ) altyapı yenileniyor.

ESKİ, 2024 yılı Kasım Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Fevzi Polat Başkanlığında yapıldı. Toplantıda ESKİ Genel Müdürlüğü 2024 performans programı ve bütçesi görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyon raporları okunarak, genel kurul üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

Genel Kurulda Meclis üyelerine sunum yapan ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, toplantıda yaptığı konuşmada şunlarö söyledi: “İl geneli ve ilçelerde içme suyu, kanalizasyon ve altyapı hattı yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti ulaştırmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. 20 ilçe ve mahallelerimizin altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için dört bir yandan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı sağlıklı, uzun ve sorunsuz bir şekilde kullanabilecekleri altyapıya kavuşturmayı hedefliyoruz. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından büyük yatırımlara hayat verildi. En temel ihtiyacımız içme suyu ve altyapı çalışmaları için ekipler sürekli görev başında. Bizler bunları görüyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen olmak üzere sizlere ve tüm ekiplerinize, emek veren herkese teşekkür ediyoruz”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum