Galatasaray'a hazırlık...

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçı hazırlıkları başladı.

Galatasaray'a hazırlık...
23 Şubat 2021 - 14:44
Alo25 -  Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. Haftasonu evinde Atakaş Hatayspor’a  3-1 mağlup olan mavi beyazlı takım, yeni ve zorlu bir karşılaşmaya odaklandı.
Erzurumspor’da Petrus Boumal ve Jakup Szumski’nin kart cezası nedeniyle forma giyemeyecekleri Galatasaray maçında Erzurumspor kalesini Göktuğ koruyacak.
Süper Lig’de kalıcı olabilmesi için sezonun geri kalan 15 maçın en az yarısından galibiyetle ayrılması gereken Erzurumspor’un önünde birbirinden zorlu 5 maç bulunuyor. Hafta sonu deplasmanda Galatasaray’la karşılaşacak olan mavi beyazlı ekip, sonraki hafta evinde Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Mavi beyazlı ekip sonraki iki haftada ise, Trabzonspor ve Antalyaspor maçına çıkacak.
Bu arada taratar, 25 puanla ligin 17’nci sırasında bulunan Erzurumspor’da taraftarlar Mesut Bakkal’ın kadroya bir takım dokunuşlar yapmasını istiyor.
Gomes’in sahada çok yetersiz olduğu görüşünde olan tarfatarlar, “Mesut hoca Gomes’i kazanayım derken, puanları kaybediyor. Gomes gibi etkisiz ve hareketsiz bir forvetle Erzurumspor maça zaten bir kişi eksik çıkmış oluyor. Bugün El Kabir sakatsa, bunun müssebibi de yine Mesut hocadır. Çünkü forvet konusunda bir türlü tutturamadığı istikrar yüzünden hem puan kaybediyoruz, hem de oyuncularımız sakatlanıyor. Mesut hocaya güveniyoruz, onunla takım bir çıkış yakaladı; ancak bazı gerçekleri de artık görmesini istiyoruz. Murat Uçar’la, Cenk Ahmet’le, Novikovas ısrarı ve Gomes’le bu iş olmaz. Ölüsünü sahaya sürseniz oynayacak topçular, yedek kulübesinde bekliyor” diye konuştular.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum