Gazeteciyi muta nikahına götüren Erzurumlu ihracatçı kim?

Gazeteci Sebahattin Önkibar, kendisini İran'da muta nikahına zorlayan bir Erzurumlu ihracatçıdan söz etti.

Gazeteciyi muta nikahına götüren Erzurumlu ihracatçı kim?
30 Mayıs 2021 - 21:07
alo25 - Gazeteci-Yorumcu Sebahattin Önkibar, öyle bir iddia ortaya attı ki, Erzurumlu hayvan ihracatçıları adeta zan altında.
Önkibar, kendi ifadesiyle "muta nikahı ile yapılan abdestli seks" hikayesini youtube kanalından açıkladı.
1990 yılında dönemin Başbakanı Yıldırım Akbulut ile bir heyet halinde İran'a giderken, uçakta tanıştığı Erzurumlu bir hayvan ihracatçısı kendisine "Sebahattin Bey bu akşam misafirimsin, seni aleme götüreceğim" demiş.
O da, "Paris'e, Moskova'ya gitmiyoruz ki, Tahran'a gidiyoruz, burada neyin alemi olur?" deyince, Erzurumlu ihracatçı gülmüş ve "Burada olan alemleri Moskova'da bile bulamazsın" demiş.
Önkibar, gazetecilik merakının da olduğunu ekleyerek, dayanamamış, takılmış o mini işadamı grubuna.
Tahran'da şehrin biraz dışında şato gibi bir yere gitmişler, müzik eşliğinde alındıkları bir odada, Türk rakısından, Fransız şarabı, İskoç viskilerine kadar donatılan bir masada ağırlandıklarını,  müzik faslı eşliğinde müthiş acem kadınlarının raksını izlediklerini anlatıyor.
Önkibar, daha sonra Erzurumlu ihracatçının kendisini dürterek, başka bir salona götürdüğünü, 20 kadar kadını göstererek "seç bunlardan birini" demesi üzerine, tabii Önkibar, gazetecilik merakı da var ya (laf aramızda)  "Ya hu İran'da zina haram yasak, yakalanırsak duman ederler bizi." demesiyle, Erzurumlu hayvan ihracatçısı, "Yok yok sen seç, hemen nikah kıydıracağız. Bak şu köşedeki imam. Bizi bekliyor."
Önkibar, "Hayır hayır, eşimden başkasıyla nikahlanmam" diyerek itiraz etmiş, ihracatçı da gülmüş, "Hayır hayır, bu muta nikahı. Birkaç saatlik. O işi yapmak için."

Şimdi iddia edilen Erzurumlu hayvan ihracatçısı merak konusu.
Kim?
Yaşıyor mu, siyasetçi mi, Fetöcü mü?

Bu arada, Önkibar'ın kanalındaki yorumlar da ayrıca dikkat çekiyordu.
Öyle ki;




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum