Gecekondu kavşağında kazaya davetiye

Havalimanı yolu sapağında bir gecede oluşturulan kavşak kazalara davetiye çıkartıyor.

Gecekondu kavşağında kazaya davetiye
17 Ocak 2023 - 14:39 - Güncelleme: 17 Ocak 2023 - 15:20
alo25 - Havalimanı yolu sapağında bir gecede oluşturulan "gecekondu kavşağı" kazalara adeta davetiye çıkartıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son Erzurum gezisi ve mitingi öncesi gece oluşturulan MNG kavşağında kazalar başladı.
Şehrin en yoğun trafik noktalarından biri haline gelen kavşak, uzun süredir bekletilen havalimanı alternatif yoluna refüj köşeleri kesilip asfalt dökülerek bir gecede bağlandı.
 

Ancak, yolda unutulan ya da silinmesi güç çizgiler, yeni çizgilerle karışınca sürücülere zor anlar yaşatıyor. Sürücülerin orta refüjlere bindirmesi an meselesi.



Kavşağa varış noktasında ise, şeritler birbuçuk araç mesafesine düşüyor. Çünkü sağda MNG müşterileri araçlarını sorumsuz ve fütursuzca park ediyor.



Deneme yanılma usulü ile şehir trafiğini oluşturmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi, bir zamanlar Cumhuriyet Caddesi'ni boydan boya dubalarla böldü, zaman zaman onların temizlik ve bakımını da yaptı. 
Mumcu caddesinde, Taşmağazaları kavşağı Gürcükapı yollarında ters yön uygulamaları unutulmadı.

Şimdi sözkonusu MNG kavşağında  yolda unutulan (suç teşkil eden) çizgileri temizlemeye amiyane tabirle silgi mi yok, sağda araçların  yolu ciddi şekilde daraltmalarını engelleyecek geçici de olsa birkaç duba mı yok? diye soruyor vatandaş.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum