Halk Oyunları Bölge Şampiyonası

Halk Oyunları Bölge Şampiyonası
11 Eylül 2023 - 12:07
Halk oyunları Bölge Şampiyonası Erzurum'da yapıldı.

Erzurum, Muş, Kars illerinden 14 ekibin katılımıyla kulüpler arası bölge yarışması minik, yıldız, genç, büyükler kategorilerinde düzenlemeli ve düzenlemesiz branşlarda yapıldı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilciliği'nin ortaklaşa organize ettiği ‘Yaşayan Değerlerimiz İlhami Kaya ve Emrullah Öğ  Kulüpler arası Halk Oyunları Grup Yarışmaları’ Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Millet Bahçesi Yüksek İrtifa Spor Salonu'nda başladı. 

Öztürk, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkan Vekili Ömer Kireçci ile yönetim kurulu üyesi Mehmet Musa Çakır ile birlikte yaşayan değerler İlhami Kaya ile Emrullah Öğ’e plaket verdi.

Nefes kesen yarışmalara sahne olan Halk Oyunları Bölge Birinciliğini Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkan Vekili Ömer Kireçci, Halk oyunları eski İl Temsilcisi ve THOF Uluslararası Yarışma ve Festival Komisyon Üyesi Mürsel Kayhan, Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Musa Çakır, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Suat Kılınboz ile diğer davetliler ve çok sayıda seyirci izledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum