İnce adaylıktan çekildi

İnce adaylıktan çekildi
11 Mayıs 2023 - 14:17
Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmeyi düşündüğü yönünde çeşitli iddialar ortaya atılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, canlı yayında adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Muharrem İnce, kameraların karşısına geçti. İnce, siyasi geçmişinden bahsederek, hakkındaki iddiaların çok çirkin olduğunu söyledi.

Muharrem İnce şunları söyledi:

“40 yılın üzerinde siyasette hizmet ettim. Bu son 45 günde gördüklerimi son 45 yılda görmedim. Sahte dekontlar sahte videolar. İsrailli bir porno sitesinden alıyor benim fotoğrafımı koyuyor üstüne. Bunları da FETÖ’cüler yapıyor.

Hiçbir emniyet mensubu, hiç bir savcı bunu soruşturma yapmıyor. Hiç bir gazeteci de bunu yazmıyor. Yazan da FETÖ’cülere hizmet eder gibi yazıyor. ‘Özel hayatın gizliliği’ diyor. Bu özel hayat değil iftira. Türkiye Cumhuriyeti devleti benim itibarımı koruyamamıştır.”

Ne kadar kaçak FETÖ’cü varsa bana saldırıyor. Hergün dövüştüm bunlarla. Pazar günü sandığa gidiyoruz. Memleket Partisi Türkiye için önemlidir. Mutlaka o mecliste olmalıyız. Atatürkçüler o mecliste olmalıdır. Türkiye’nin sigortası memleket partisidir.

Memleket Partisine her evden bir oy istiyorum. Saraydan para aldı çekilemez diyenlere sesleniyorum. Adaylıktan çekiliyorum bunu memleket için yapıyorum. Kaybettiklerinde suçu bana atmasınlar bahaneleri kalmasın.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum