İYİ Parti'nin adayları basınla buluştu

İYİ Parti'nin adayları basınla buluştu
26 Nisan 2023 - 14:23
 İYİ Parti'nin Erzurum milletvekili adayları bir eksikle basınla bir araya geldi.
Palan Otel'de gerçekleştirilen kahvaltı programına, milletvekili adayları, Zekai Kaya, Canan Uçar, Fatih Karataş, Ertuğrul Asiltürk, İl Başkanı Fatih Güneyin, Yakutiye İlçe Başkanı Ömür Dadaş, Aziziye İlçe Başkanı Osman Temur ve çok sayıda gazeteci katıldı. 
İl Başkanı Fatih Güneyin, Genel Başkan Meral Akşener'in Perşembe günü Erzurum'a geleceğini belirterek, " Tüm hemşerilerimizi, Cumhuriyet Caddesinde yapacağımız esnaf ziyaretine davet ediyoruz." dedi. 
İYİ Parti Milletvekili adayı Zekai Kaya konuşmasında, seçim meydanlarında verilen bir çok sözün takibinin yapılmadığını belirterek, Erzurum'un hakkını almak için aday olduğunu açıkladı. 

Kaya, Şunları söyledi;

" Malum Erzurum manevi ve milli şuuru yüksek bir ilimiz. İlimizin geçmiş genel ve yerel seçim süreçleri incelendiğinde  bu manevi ve milli şuurun hemen hemen tüm partiler ve adaylar tarafından ön plana çıkarıldığı; buna karşılık projeler ve somut vaatler üzerinden bir hizmet yarışı yapılmadığı kolaylıkla görülebilir. Az sayıdaki yatırım vaadinin akibeti incelendiğinde de seçim meydanlarında verilen birçok sözün takibinin yapılmadığı görülecektir. Aday olmamda iki parametre çok etkin. Birisi, artık Erzurum siyasetinde elle tutulur gözle görülür projelerin konuşulması, diğeri de uzun yıllardır en güçlü ama en zayıf noktamız olan lobicilik faaliyetlerinin kurumsallaştırılması."
Kaya, daha sonra ticaretten turizme, eğitimden spora kadar pek çok konuda yapılan analizleri anlatta.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum