Kutlu: "Futbolcularımı kutluyorum"

Kutlu: "Futbolcularımı kutluyorum"
20 Ocak 2024 - 23:49 - Güncelleme: 20 Ocak 2024 - 23:56
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Bodrumspor karşısında alınan 3 puanla mutlu olduklarını belirterek, ""Futbolcularımı kutluyorum" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Erzurumspor FK sahasında karşılaştığı Bodrum FK'yı 1-0 mağlup etti. Maçına ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu.

odrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, zor bin maç olduğunu ifade ederek, "Evet beklediğiniz gibi zor bir maç oldu. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra bizim için daha da zorlaştı. Oyuncu kardeşlerim elinden gelen mücadeleyi verdi. Fakat son dakikada maalesef yediğimiz golle mağlup olduk. Burada bir direnç ortaya koymaya çalıştık. Koyduk ama yetmedi. Erzurumspor'u tebrik ediyorum galibiyetlerinden dolayı. Biz de en kısa sürede buna benzer çok maç yaşadık bunları bir an önce arkamızda bırakıp yine yolumuza devam etmeye çalışacağız" diye konuştu.

Hakan Kutlu: "Bu lige renk katıyorlar"
Sözlerine Bodrum FK'yı tebrik ederek başlayan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Bugüne kadar 2 yıldır yaklaşık hatta daha öncesi de var, alt ligde şampiyon olmuştu. Bu lige renk katıyorlar. Çok değerli, çok önemli bir hocası var. 2 yıldır geçen sene final maçında Süper Lig'e çıkmayı kaybeden bir takım. Bu sene de bugün galip gelseler ligin ikinciliği sırasına yükselecek bir takım. Hem kulüp olarak hem teknik direktör performansı olarak gerçekten çok önemli şeyler ortaya koyuyorlar" dedi.

Kutlu maçla ilgili değerlendirmesinde ise, "Bugün gerçekten oyuncuların maçın 1. dakikasından, 90. dakikasına kadar rakibe tek bir pozisyon bile verdiğimizi hatırlamıyorum. Gökdeniz'in ceza sahasından bir tanesi çektiği, hani cılız pozisyon demiyorum ama kalemize gelen şut olarak değerlendiriyorum bir pozisyonu vardı. Onun haricinde bizim girdiğimiz net 4 pozisyon, pozisyona çeviremediğimiz son paslar vardı. Oyuncularım gerçekten iki haftadır özelikle ligin ikinci yarısında Bandırma ve Bodrum gibi geçen hafta oynadığımız rakip ligin beşincisiydi. Bugün oynadığımız rakip bugün kazansa ligin ikincisi çıkacak bir rakipti. Çok önemli bir performans ortaya koyuyorlar. En büyüğünden en küçüğüne hepsi takdiri hak ediyorlar. Hem benim tarafımdan, hem yönetim tarafından, hem şehir tarafından ki zaten karşılığında hem taraftarımız, hem yönetimimiz veriyor. Tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki hafta şimdi yine ligin güçlü ekiplerinden bir takımla maçımız var. Zaten önemli bir kadrosu vardı Manisaspor'un. Üzerine önemli takviyeler de yapıyorlar. Oraya gidip bu performansını sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum