MHP İl Başkanı Yurdagül: "Bu beraberlik pazara değil mezara kadar..."

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, yeni yönetimle basınla bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Yurdagül: "Bu beraberlik pazara değil mezara kadar..."
16 Ocak 2023 - 12:40
alo25 - MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Cumhur ittifakı konusunda  "Bu beraberlik pazara değil mezara kadar olan bir beraberlik kurmuşuz" dedi.
Yardagül, yeni yönetim teşkilatı ile birlikte tarihi Erzurum Evleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Erzurum teşkilatında 64 kişilik yönetim ekibi ve divan kurulu ile Erzurum'a hizmet etmek için yollara revan oldukliranı ifade eden Yurdağül, "Çalışmalardan elimizden gelenin fazlasının gayreti içerisinde olup, hizmet noktasında vatandaşımıza, Erzurum halkımıza sunacağız inşallah." dedi.
Yurdagül, şunları söyledi:
"Bu şehirde aşındırmayacağız bir kapı olmayacak. El el sıkarak, kalplere dokunarak, gönüllere girerek, herkesle sarılarak, insanlara düşüncemizi, fikriyatımızı, bu şehir için yapmak istediğimizi tek tek  anlatarak  herkesle kucaklaşmanın derdi içerisindeyiz.
Bizim partimizde geçmişten bugüne kadar hizmet vermiş hiçbir tane ülküdaşımızı yalnız bırakmayacak şekilde bu mücadelenin içerisinde olacağız."
"Cumhur ittifakı olarak önümüzdeki seçimi zaferle sonuçlandıracağımız inancındayız" diyen Yurdagül, şöyle devam etti:
"Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız ile birlikte yol arkadaşlığı yapan bir ittifak kurmuşuz. Bizler pazara kadar değil mezara kadar olan bir beraberlik kurmuşuz. Bu beraberlikte de Türkiye Cumhuriyeti daha iyi yerlere gelebileceğine inanıyoruz. Bu anlamda da çalışmalarımızı şehrimizde de bunu ispatlayarak götüreceğiz inşallah.
Genel Başkanımızın her zaman söylediği gibi, önce devletim, milletim, partim ve ben şiarıyla yola çıktık. Bizler de burada şehrimiz adına ne yapılması gerekiyorsa gerek sizlerin aracılığıyla gerekse bizlerin koyacağı katma değerlerle elimizden ne geliyorsa seve seve yapmanın gayreti içerisindeyiz.
Cumhur ittifakı olarak önümüzdeki seçimi zaferle sonuçlandıracağımız inancındayız.
Cumhur ittifakı ruhunu bu memlekette yaşatmak anlamında değerlerimizi, örfümüzü, adetlerimizi, geleneklerimizi hepsini koruma altına alarak saygı ve sevgi içerisinde bir siyasi arenada yarışmayı arzu ediyoruz."



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum