Rektör Çomaklı: "Her şey Büyük Atatürk Üniversitesi ailesi için"

Atatürk Üniversitesi'nde yeni akademik dönem için son rötuşlar atılıyor.

Rektör Çomaklı: "Her şey Büyük Atatürk Üniversitesi ailesi için"
24 Eylül 2022 - 22:14 - Güncelleme: 24 Eylül 2022 - 22:36
alo25 - Atatürk Üniversitesi'nde 3 Ekim Pazartesi günü başlayacak yeni akademik dönem öncesi her sahada hummalı çalışmalarla son rötuşlar yapılıyor. Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, "Her şey Büyük Atatürk Üniversitesi ailesi için" dedi.

Rektör Çomaklı, sosyal medya hesabından yaptığı özel paylaşımda, gün içerisinde yeni akademik döneme yönelik yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini belirtti.
Merkez yemekhanede meydana gelen  yangınla ilgili son duruma değinen Çomaklı, şunları kaydetti: "Seferber ettiğimiz tüm ekiplerimizin koordinasyon içerisinde çalışmasıyla yangının izleri kısa sürede silindi. Uzun yıllar boyunca öğrencilerimizin yemek ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşılayan yemekhanemiz, yeni dönemde de gerekli hizmeti vermeye devam edecek."


Yemekhanenin yanında yer alan ve öğrencilerin ücretsiz olarak çamaşır yıkama, kitap okuma, ders çalışma gibi güzel imkanlar sunan Büyükşehir Belediyesine ait Gençlik Aktivasyon Merkezi'nın çalışma ekibiyle de bir araya geldiklerini anlatan Çomaklı, "
Merkezi yemekhanemizin önünde yer alan ATA 1957 Store mağazamıza geçerek yeni sezon ürünleri inceledik. Üniversitemizin kurumsallığına ve marka değerine yönelik önemli bir adım olarak gördüğümüz store mağazamız, yeni dönemde de öğrencilerimizin ilgisini çekmeye devam edecek. " dedi.


Bu arada,  Fen Fakültesi ek binasının dış cephe işlemlerinin de tamamlanmak üzere olduğunu anlatan Rektör Çomaklı, şöyle devam etti: " Aynı anda içerisinde de yapımına devam ettiği binamız önümüzdeki ay kapılarını hizmete açmış olacak.

Öte yandan miadını dolduran ve artık yenilenmesi gereken ısı kanallarımızın yapımı yoğun bir çalışmanın ardından sona erdi. Asfalt ve çevre temizliğinin devam ettiği bu bölgemiz en kısa sürede trafiğe açılacak, yapımı tamamlanan kanallarımız ise üniversitemize uzun yıllar hizmet edecek. 


Üniversitemiz, bölgemizin tarım ve hayvancılığına yönelik hem teorik hem de uygulamalı olarak hizmet etmeye devam ediyor. Bu kapsamda modernize ettiğimiz ilgili birimlerimiz ile tarım ve hayvancılığa yönelik çalışmalar yapmayı sürdürüyoruz. 

Kampüs gezimizin ve incelemelerimizin bu günlük son adresi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu oldu. Yeni binasıyla öğrencilerine merhaba diyecek olan Meslek Yüksekokulumuzda öğrencilerimiz daha verimli bir eğitim hayatı geçirecek. 
Öğrencilerimize daha iyi bir eğitim alanı, akademik ve idari personelimize ise daha kaliteli bir yaşam ve çalışma ortamı oluşturmak için çalışmalarımıza tüm birimlerimizin üstün gayretleri ile devam ediyoruz."
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum