Sekmen'in Horasan ve Uzundere ziyaretleri

Sekmen'in Horasan ve Uzundere ziyaretleri
14 Şubat 2024 - 17:45
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Sekmen, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Gittiği ilçelerde sevgiyle karşılanan Sekmen, Horasan'da Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı.



Sekmen, “Açılışımızı yoğun katılımlarıyla adeta bir mitinge dönüştüren tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu coşku, 31 Mart Seçimleri’nde memleketimizin her köşesine yayılacak.  Büyük bir özveriyle, birlik ve beraberlik ruhumuzla eğitimden kültüre, sağlıktan spora tüm alanlarda kadim şehrimizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Şehrimizi daha da ileriye taşımak adına yol haritası olacak olan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’miz hayırlara vesile olsun İnşallah” dedi. 

Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum ve ilçelerin büyüme hızının artarak devam edeceğini bildirdi. Sekmen, “Erzurum’da göç tersine döndü. Şuan Erzurum nitelikli göç alan bir kente dönüştü. Erzurum kent merkezinde olduğu gibi ilçelerimizin de büyüme hızı yeni yatırımlarımızla artarak devam edecek. Daima ifade ettiğimiz hedeflerimiz var. Nasip olursa üçüncü dönemimiz ilimizin şahlanış dönemi olacak. Ve her şeyden önemlisi üçüncü sıçrama dönemimizde Erzurum’u Türkiye’nin Davos’u yapacağız. Davos her ne kadar diplomasi kuramı olarak algılansa da bizim için hedefimizi ifade eden simgesel bir tabir… Erzurum her alanda tabiri yerindeyse başa güreşecek” diye konuştu.

“HORASAN ERENLER DİYARIDIR”

Başkan Mehmet Sekmen, ilçelerle ilgili özel bir tarifte bulundu. Sekmen, şu değerlendirmede bulundu: “Her ilçemiz bizim için birer inci gibi… Biz Aşkale’den seyre daldığımız bu güzide kentin tarihini Aziziye ile soluduk… Yakutiye ile ihtişam kazandık… Palandöken’de dumanların bürüdüğü başımızla Tekman’a, Hınıs’a, Karayazı, Çat ve Karaçoban’a gövde olduk… Tortum’da nefes aldık, Uzundere’de tabiat olduk… Oltu’da ziynete büründük; Olur, İspir, Pazaryolu ve Şenkaya’da serhat eri, Narman’da baca, Horasan’da kapı olduk… Pasinler duvarımız oldu, Köprüköy’de geçit bulduk… Kısacası biz 10 yılda yatırımlarımızla Erzurum için çalıştık, Erzurum’a olan sevgimizle nice eserleri şehrimize kazandırdık. Çünkü bu şehir için hiç kimsenin yüreği bizimki kadar çarpmadı ve asla çarpmayacak.”

-Uzundere-



Sekmen Uzundere ilçesinde ise  AK Parti Uzundere İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. 



Sekmen, daha sonra AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Cumhur İttifakı Uzundere Belediye Başkan Adayı Sinan Aydın, AK Parti Uzundere İlçe Başkanı Fatih Ertek, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Mevlüt Özcan ve diğer yetkililerle birlikte MHP Uzundere Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Başkan Sekmen, burada yaptığı konuşmada, “Erzurum’umuzda, ilçelerimizde ve Uzundere’mizde hizmet ve eser belediyeciliğini esas alarak kadim kentimizin daha müreffeh bir hale gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışma ve kardeşliğimiz var olduğu müddetçe Evelallah Uzundere’de yeni bir demokrasi destanı daha yazacağız” dedi.

Başkan Sekmen, açılış sonrası ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. “Muhtarların fikir ve öngörüleri ile Erzurum’u 10 yılda zirveye çıkardık” diyen Başkan Sekmen, “Mahalli idarelerin temel yapıtaşı olan muhtarlarımız yerel yönetimin hamisidir. Uzundere’mizde görev yapan mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bizler ile vatandaşlarımızın arasında köprü vazifesi gören kıymetli muhtarlarımızla birçok konuyu görüştük. İlçemize sunmuş olduğumuz yatırımlardan dolayı vatandaşlarımızın memnuniyetlerini muhtarlarımızdan da yakinen dinledim. Cadde cadde, mahalle mahalle, ilçe ilçe gezerek vatandaşlarımızın tüm problemlerini çözmeye var gücümüzle gayret ediyoruz” kaydını düştü.

Muhtarlarla yapılan istişare toplantısı sonrası Kirazlı Mahallesi’nde yoğun ilgi ile karşılanan Sekmen, sosyal medya hesabında duygularını şöyle dile getirdi: “Hemşehrilerimin bu coşkusu, meydanlara sığmayan güçlü desteği görülmeye değer…

Hizmetlerimizden mutmain olan Dadaşların güzel görüşleri bizleri ziyadesiyle bahtiyar eyledi. Kardeşlerimizin memnuniyeti bizim en büyük mutluluğumuz. Aziz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, beraberindekilerle daha sonra Uzundere Dikyar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, buradaki mahalle sakinlerine seçimlerin önemini anlattı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum