Sekmen, Tekman'da notlarını aldı

Sekmen, Tekman'da notlarını aldı
24 Nisan 2023 - 13:35
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ilçelere yönelik seçim gezileri artarak devam ediyor.
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Abdurrahim Fırat ile birlikte Sekmen, Pasinler, Karaçoban ve Karayazı sonrası Tekman’da destek çalışmalarını sürdürdü.
Tekman’ın Hamzanlar, Yemişli, Yiğitler, Akdamar, Karlıca, Dalsöğüt, Turnagöl, Kayaboğazı ve Erence mahallelerini gezen Sekmen, “Bizim milletimize bir ahdimiz var; çalışmak, koşmak ve milletimize hizmetkâr olmak” dedi.
14 Mayıs’ın bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Sekmen, “AK Parti'miz ülkemizde kapsayıcı-kuşatıcı bir siyasi fikrin ve muhtevanın öncülüğünü üstlenmektir. Bu anlamda; Doğusuyla-Batısıyla, Güneyiyle-Kuzeyiyle bu aziz şehri AK Parti'miz ile birlikte ilçeleriyle aynı entegrasyonda büyütmeye devam edeceğiz. İşte bu gelişim, bu hedef; istikrar ve güvenle mümkün olacaktır. Bu nedenle 14 Mayıs sıradan bir tarih değildir, 14 Mayıs Türkiye'nin bekasıdır” kaydını düştü. Başkan Sekmen ve Parlamenter Adayı Fırat, Tekman gezisinin son durağı olan Erence’de İstişare Toplantısı düzenledi. İlçe gezisinde Tekmanlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum