Tavlaşoğlu: "2. OSB'nin büyük ölçüde ihtiyaca cevap verecektir"

Tavlaşoğlu: "2. OSB'nin büyük ölçüde ihtiyaca cevap verecektir"
14 Şubat 2024 - 15:24
Cumhur ittifakı Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, Ilıca mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Yavuz Selim Mevkiinde yapımı devam eden 2. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Tavlaşoğlu, iş talepleri konusunda 2. OSB’nin büyük ölçüde ihtiyaca cevap vereceğini dile getirdi.

1 Nisan’da göreve gelmelerinin ardından 2. OSB’nin istihdam çalışmalarında belediye yönetimi olarak etkin çalışmalar yapacaklarını söyleyen Eyüp Tavlaşoğlu, “Özel sektör yatırımlarının en önemli merkezi olacak 2. OSB ile şimdiye kadar gelen talepler ile 30 bine yakın işsizin yüzü gülecek. Allah nasip eder göreve gelirsek, ilçemizde işsizliğin minimum seviyeye gelmesi için canhıraş mücadele sarf edeceğiz.

1. Ve 2. Organize Sanayi bölgelerinin ilçemiz sınırları dahilinde olmasını avantaja çevireceğiz. İşsiz gençlerimiz ile yatırım firmaları arasında köprü vazifesi görmeyi amaçlayan projelerimiz olacak. İnanıyorum ki 2. OSB yalnızca Aziziye değil Erzurum içinde istihdamda adeta çığır açacaktır” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum