Uçar: "Erzurum'daki tüm adımlarımızı ortak akıldan ve ortak vicdandan aldığımız güçle atacağız"

Uçar: "Erzurum'daki tüm adımlarımızı ortak akıldan ve ortak vicdandan aldığımız güçle atacağız"
27 Şubat 2024 - 23:31
İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar: "Erzurum’daki tüm adımlarımızı ortak akıldan ve ortak vicdandan aldığımız güçle atacağız” dedi.
 
Uçar, Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Nuri Demir ve muhtarlar ile sohbet etti.

Beraberinde İYİ Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Hakkı Kobal ile birlikte muhtarların mahalleleri için beklentilerini dinleyen Uçar, çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Muhtarlık müessesesinin vatandaş ve devlet arasında ki ilk basamak olduğunu belirten  Uçar, şunları söyledi: “ Devlet vatandaşa, vatandaş ise devlete ve hizmetlere ulaşmak isterken mutlaka bir vesile ile sizlere geliyor. Burada sağlam ve önemli bir köprü konumundasınız. Erzurum’da belediyelerin hiçbir vatandaşını, mahallesini ve hiçbir muhtarını asla birbirinden ayrı tutmak gibi bir şey söz konusu olamaz. Sizlerle hep istişare ve iyi bir koordinasyon içerisinde olmaya söz veriyorum. Bizler bu şehri ve bu şehrin insanlarını seviyoruz. Doğru şeyler yapmak için yola çıktık. Bu yolu sizlerle, muhtarlarımız şile birlikte yürüyeceğiz. İnşallah 31 Mart sonrasında Erzurum’a hizmet etmenin gururunu ve onurunu birlikte yaşayacağız.

-Erzurum’da yepyeni bir şehircilik anlayışı-

Hoşgörülü, halka saygılı, herkese eşit davranan, kenti dinleyen belediye olacağız. Biz hesap vereceğiz, şeffaf olacağız. Bu şehirde; istihdam imkânı ve sektörel çeşitlilik sağlayan tüm yatırım ve iktisadi faaliyetleri her aşamada destekleyip, teşvik edeceğiz. Erzurum’da yerli ve milli olana sahip çıkacak bu toprakların öz değerlerini koruyacağız. Katılımcı demokrasiyi güçlendirmek ve kentin ortak akılla yönetilmesine katkı sunmak amacıyla şehrin tüm paydaşlarının görüşlerini alarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Erzurum’daki tüm adımlarımızı ortak akıldan ve ortak vicdandan aldığımız güçle atacağız"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum