Uçar, gece yarısı et kuyruğuna giren vatandaşları ziyaret etti

Uçar, gece yarısı et kuyruğuna giren vatandaşları ziyaret etti
05 Mart 2024 - 17:57
İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, Gez Mahallesinde Et ve Süt Kurumu mağazası önünde indirimli et almak için gün doğmadan sıraya giren vatandaşların dertlerine ortak olarak, uzun zamandır yaşanan bu manzaraların şehre yakışmadığını söyledi.

Seçim propaganda gazilerine sabahın ilk ışıkları ile başlayan İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, Et ve Süt Kurumu mağazası önünde indirimli et almak için metlerce kuyruk oluşturan vatandaşlarla bir araya geldi. Uçar ardından Karayazı, Karaçoban, Köprüköy ve Hınıs İlçelerini ziyaret etti.

Erzurum’da yüzlerce vatandaş, ekonomik fiyatlarla et satın alabilmek için Et ve Süt Kurumu Satış Mağazası önünde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uzun kuyruklar oluşturdu. Dondurucu soğukta vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Partili Canan Uçar, bu manzaraların şehrin ucuz et talebini karşılamakta yetersiz kaldığını gözler önüne serdiğini söyledi.

Stratejik sektör olan tarım ve hayvancılık alanlarında önemli projeleri bulunduğunu belirten Uçar, “Ekonomik zorluklar içindeki vatandaşlar, et gibi temel bir gıdayı alabilmek için saatlerce beklemek durumunda kalıyor. Ramazan ayı öncesi soğuk havaya rağmen bu kuyruğa girmek kabul edilebilir bir şey değil. Bu duruma mutlaka bir çözüm üretilmeli” dedi.



Kuyrukta bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Canan Uçar, daha sonra Karayazı, Karaçoban, Köprüköy ve Hınıs İlçelerini ziyaret etti. İlçe merkezlerinde karla mücadele çalışmalarının yetersiz kaldığına dikkat çeken Uçar, “ Yollar köstebek yuvası gibi, kar temizleme çalışması yapılmamış. Bizim belediyecilik anlayışımızda her kez eşit oranda hizmet alacak. Belediyenin imkanlarını her kez için seferber edeceğiz” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum