Vedat Refayeli

Vedat Refayeli


Bu ayıp da bana yeter!

15 Ekim 2014 - 13:02

-O gün Bilkent Senfoni Orkestrası'nın resitalini iki elim kanda olduğu halde dinlemek için gidip, çok da piyano konçertosundan anlarmış gibi konser salonunda anlayanlar gibi kurulup dinlemeye koyulan ben.

-Süper lig değil, PTT ligi hiç değil. Yahu ikinci lig bile değil. Üçüncü ligde bir takımı seyretmek için yatak döşek hasta olduğu halde gidip seyreden, kafa patlatıp sıra sıra yorumlar dizen ben.

-Cem Yılmaz'ın Erzurum'da da vizyona girmiş diye 'Pek Yakında'sını kaçırmamak için yorgun olduğu halde koşa koşa sinemaya seğirtip izlemeye koyulan ben.

-Saat 10.00'dan önce evden pek çıkmadığı halde  sabahın köründe onca insan ile Aziziye Tabyaları'na yaya gidip taban eskiten ben.

-Çok da lüzumluymuş diye Erzurum'un fahri konsolosuna verilen liyakat nişan törenine gidip marifetmiş gibi Almanyaların Büyükelçileri ile filan selfi yapan ben.

Voleybol'da Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi devlerin olduğu Türkiye 1.liginde mücadele eden Palandöken Belediyesi Voleybol takımını bir gün dahi izlememiş ve genel menejeri ve Erzurumlu takım kaptanı ile daha yeni, dün tanışıyorum.

Bir de sporu seven, ilgilenen biri olarak kendimi bilirim.

Vallahi bu ayıp da bana yeter de artar bile!

 

NOT: Türkiye 1.liginde mücadele eden Palandöken Belediyesi Voleybol takımının menejeri Ömer Kolişler ve takım kaptanı Süleyman ile daha yeni tanışıyor olmanın mahçupluğu içindeki ben, 19 Ekim'de İnegöl deplasmanı ile başlayacak olan lig maratonunu yakından takip etmek için kendi kendime söz verdim. Ben dahil çoğu kişinin umrunda bile görünmeyen 1.lig temsilcimiz ile ilgili zaman zaman bilgi ve haber paylaşımlarında bulunacağım. Onca popüler takım ve de şehir o ligde yeralmıyorken Palandöken'in bayağı da seyircisi olan bu salon sporunu temsil ediyor olması Erzurum için bir kazanımdır ve o kıymeti de hepimiz bir şekilde bilmeliyiz!

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum