Vedat Refayeli

Vedat Refayeli


Buzda tuttuğum 'dilek' kabul oldu!

24 Mayıs 2014 - 01:45

..Ve Ankara'ya boşuna gelmemişiz, Erzurum'a Erzurumlu bir Federasyon Başkanı ile birlikte dönüyoruz!

Bir ayı aşkın sürdedir yatıp-kalktığımız bir seçimdi bu seçim. Kış sporlarından en çok tuttuğum daldı buz pateni. O'nun seçimi için 'cuk' oturan bir adayımız vardı. Dilek Okuyucu! Taa minik bir sporcu iken tanıyordum onu. Çok haberini yapmışlığım olan bir kızdı. Geçen süre içerisinde her alanda hep aşama yaptı. Milli sporcu olması, akademik kariyerinin bulunması, 4 yabancı dil bilmesi filan, onun o makamı ne denli hakettiğini ortaya koyuyordu zaten. Sonuna kadar inanıyordum ona. Karşısında biri Erzurumlu olmak üzere 2 aday vardı. Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen ve diğer Ankaralı aday Gökhan Özdemir siyaseti de işin içine katmalarına rağmen o Dilek kazandı ve benim buzda tuttuğum dilek de kabul olmuş oldu. Nenehatun Spor Kulübü üyesi olarak arkadaşlarım Zekeriye Deniz, Özcan Işık, Muharrem Asar, Ayhan Türkez, Vahit Alkır, Ata Yetişken, Naci Korucu olarak bu sabah gecelediğimiz Barcelo Otel'de ki kongrede Dilek Okuyucu'dan yana oyumuzu kullandık ve şükür kazandık. İnanıyorum ki sadece kazanan dadaş kızı Dilek değil, tüm Erzurum ve dolayısıyla Türkiye oldu. Artık onun sayesinde buz pateni layık olduğu yere gelecektir.

Doğrusunu isterseniz çantada keklik bir seçim değildi. Kaybedebilirdik de. Eski Federasyon Başkanı Fahrettin Kandemir, son zamanlarda tanıudığım adamın dibi! Kocaeli'de meşhur Kağıtspor'un başkanı. Dilek Okuyucu'dan yana tavır koymuştu ve bu defa aday olmadı, 4 yıldır birlikte çalıştığı Dilek Okuyucu'yu aday göstermişti. Verdiği sözü tuttu. Kendi seçilecek gibi çalıştı, yakından gördük. Oylama sonunda önce onu kutladım. ''Bu seçimi sen kazandın ağabey'' dedim, tebrik ettim. 

Böyle bir seçimi de yıllar önce İstanbul'da kazandığımızda sevinmiştim. Belediye-İş Sendikası Genel kurulunda Efendi Güvercin ile böyle zor bir seçim kazanmıştık ve oylama sonunda sevinçten gözyaşlarıma hakim olamamıştım.

---

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum