Vedat Refayeli

Vedat Refayeli


MHP'li Kaptan gemisini terkediyor!

28 Ağustos 2014 - 17:09

 Mustafa Yapıcı'nın il başkanlığına getirildiği Merkez Parti, Erzurum'da MHP'den önemli bir ismi kaptı bile.

Bir süredir duyuyor ama inanmıyordum. MHP'de bir dönem İl Başkanlığı da yapan ve MHP'nin Erzurum'da önemli isimlerinden olan Aziziye'nin MHP Belediye Meclis üyesi Süleyman Kaptan, partisinden istifa ediyor, yeni kurulan parti MP'ye geçiyor. MP'ye geçeceğini artık sağda solda değil, yerinden öğreniyorum. İltihakı bizzat bugün bana Asri Mezarlık'ta açıklayan Süleyman Kaptan, kendisi ile birlikte mevcut 4 meclis üyesinin de MHP'de ayrılacağını iddia etti. ''MHP'den gördük ki iktidar alternatifi bir parti olmuyor. 8 defa seçime giren ve her seçimi kaybeden bir genel başkanla 9'ncu bir seçime girmek de anlamsız. BUgüne kadar bence çok zaman da kaybedildi. O yüzden de, son derece iddialı bir proğramla kurulan Merkez Parti'ne geçmenin daha uygun olduğunu düşündüm'' diyordu Süleyman Kaptan.
Arkadaşımız işadamı Zafer Taş'ın Ankara'da vefat eden ve bugün Asri Mezarlıkta toprağa verilen ağabeyinin cenazesine katılan Kaptan, yeni partilerinin Doğu'da teşkilatlanmasında da kordinatörlük görvini de üstlendiğini belirtirken, ''Cumhuriyetci müslüman bir genel başkanımız var. Ve son derece iddialıyız. Yakında yeni katılımları ile güçlü olduğumuzu herkes görecek. Ve her güne biraz daha güçlenerek çıkmış olacağız'' ifadesini kullandı.
Bu arada, Kaptan, eski ülkücü, ANAP'ın eski Belediye Başkanlarından Necati Güllülü'nün de yanlarında olduğunu sözlerine ekledi.
30 Mart'ta yapılan mahalli idareler genel seçiminde MHP'den meclis üyesi yapılan Süleyman Kaptan'ın bu tavrına karşılık İl Başkanı Zekai Kaya ve yönetimin tavrı, merak konusu oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum