Vedat Refayeli

Vedat Refayeli


PİLİMİN BİTTİĞİ AN!

17 Kasım 2014 - 17:24

Ayet var, her nefis ölümü tadacaktır. Ve biliriz ki her ölüm de yaşına, başına bakılmaz, gençtir.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın vefat eden 52 yaşındaki eşi Tuba Vural da bu genç ölümlerden biri.
Bakıyorum, eşim de dahil etrafımda olan herkes çok üzgün. Ve herkesin de inanıyorum ki üzüntüsü son derece samimi. Merhumenin toprağı bol olsun, şahsen benim üzüntümün, eşi Oktay Vural'ın bu iki kare fotoğrafını gördüğümde iki kat arttığını söylemeliyim. İnanılmaz etkiledi beni bu fotoğraf. Pilimin bittiği andı ilk gördüğüm o an! Cenaze törenini filan görüntü olarak izlemedim ama bu fotoğraf bir çok şeyi anlatıyor zaten.
O fotoğraf karelerinde sadece en yakınını kaybeden gözü yaşlı bir eş yok, bir sevgili var. Yakınının yaşaması için gerekirse ömründen ömür verecek bir can yarısı var. A
nne var o fotoğrafta, baba var. Oğul var, kız var. Amca var, dayı var. Var oğlu var. Herkes orada! ..Ve ve kısacası sağnak yağmurda alabildiğine ıslanan ve kurulanması bir hayli zor bir adam var. Saatlerdir o fotoğraf karesi gözümün önünden gitmiyor.
Eminim ki ben kadar sizleri de etkilemiştir o kareler.
İlki Erzurum, ikincisi Ankara'da TBMM'de ve üçüncüsü de İstanbul Gaziosmanpaşa'da karşılaşıp sohbet ettiğim ve hep de güleç yüzü ile tanıdığım değerli ağabeyim Oktay Vural'ın eş acısı, inanılmaz yürek parçalayıcı.
Olan ölene olur derler ama sadece olan ölene değil işte böyle vefalı eşlere de oluyor. Rabbimden başta o olmak üzere yaşadığı bu derin acıdan dolayı diğer eş, dost ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

---

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum