Vedat Refayeli

Vedat Refayeli


Vebali günahı boynuna!

13 Haziran 2014 - 19:19

Birilerine göre Erzurumspor'un çakması da olsa Belediyespor Erzurum'u profesyonel ligde temsil eden tek kulüp.
Yarın ki kongre ile 2 yıllık yönetimini belirleyecek ve bir aksilik çıkmazsa yine Saim Özakalın başkanlığındaki idare heyeti ile yeni sezona merhaba diyecek olan Belediyespor'da gördüğüm kadarıyla düdük başkanın ağzında.
Her ne kadar sponsorları Büyükşehir Belediyesi ve dolayısıyla Mehmet Sekmen olsa bile herkes de biliyor ki tek belirleyici kulüp başkanı Saim Özakalın. Mutlaka onun dediği isimler ile yeni yönetimin belirleneceği belediyespor'da en önemli konu, yönetime alacağı yeni isimlerden çok teknik direktör ve oyuncular. 
Gelen haberlere göre, teknik direktör konusunda tanıdık bir isim olan, bir dönem Belediyespor'u çalıştıran Taşkın Güngör ile el sıkışılmış. Doğrusunu isterseniz ben Taşkın Güngör ile tanışmıyorum. Kimdir, nasıl bir teknik adamdır, en azından bana karanlık, itibarsızlaştırma veya kötüleme gayreti içerisinde değilim.. Futbol Federasyonu'nun teknik adamlar sayfasından edindiğim bilgiler ile sınırlı Taşkın Güngör ile ilgili bildiklerim. Şu ana kadar kimi şampiyon yapmış, kariyeri filan nedir çok da bilmiyorum. Ama bir bildiğim var, bir önceki yıl çalıştırdığı Gaziosmanpaşa'nın bu sezon küme düşmüş olması. Elbette bu sezon Nazillispor'u çalıştırdığını biliyoruz. Ve sözleşmesinin de bir yıl daha devam ettiğini, gelirse ancak Lucescu gibi karşı kulübün mukavele feshiyle mümkün olacağı ortada. Herşeyden önce bir kulüple halen mukavelesi devam eden bir hoca ile anlaşılıyor olmasını aslında çok da anlamıyorum. Belki de gerçekten Saim Özakalın o hoca ile arzu edilen 2.ligin yakalanacağına inanıyor ki, öteden beri kulüp üzerinde o isim dolaşıp duruyor. Daha önce başkanla bir görüşmemde, 'Ligi tanıyan birine takımı teslim etmek istiyoruz' derken, anlıyorum ki aslında Taşkın Güngör'ü tarif etmiş! Türkiye'de 3.ligi de bilen sayısız boşta teknik adam varken, daha önce de çalıştırıcılığı denenen birine, Taşkın Güngör'e sıcak bakıldığına göre, başkanın mutlaka bir bildiği var diye de düşünmüyor değilim. O açıdan ok'un da yaydan çıktığını, Taşkın Güngör'ün Belediyespor'un yeni dönemde hocası olacağını düşünüyorum. Yapacak bir şey yok elbette. Kulübün başkanı Özakalın. Artık ona bu şansı tanımak zorundayız. Kaldı ki buna mecburuz. Kaç yıldır bir 2.lige çıkmayı bile başaramamış bir kulübün başkanına inanmak da zorundayız haliyle. Bu işin vebali günahı artık Saim başkanın boynunda. Nihayetinde bu belediyenin kulübe aktarılan her kuruşunda bizim de hakkımız var. O hakkımızı koruduğuna, koruyacağına da yine inanıyoruz. Hem hoca hem de futbolcu transferinde birinci derecede sorumludur o. Bu ateşe su serpecek, 2.lig mutluluğunu yaşatacak olan da o. Bunu bizim kadar, hatta bizden de çok istediğini de elbette ki biliyoruz. Umarım geçen yıl süper isabet bir isim olan Yavuz İncedal ile bir türlü yakalanamayan o başarı, bu yeni dönemde gerçekleşir ve daha ilk yarı bitmeden takımı, 2.ligi bize oynadığı futbol ile müjdelemiş olur, biz de bundan büyük keyif duyarız!
---

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum