Başkanlardan Ramazan Mesajı

Başkanlardan Ramazan Mesajı
11 Mart 2024 - 14:17
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yakutiye Belediyesi Başkanı Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Ramazan ayı dolayısı ile mesaj yayınladılar.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan "Onbir ayın sultanı" Ramazan-ı Şerif'e ulaşmanın huzur ve mutluluğunu idrak ediyoruz. Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın doruğa ulaştığı Ramazan Ayımızın ülkemize bolluk ve bereket getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz. Ramazan Ayımız mübarek olsun.

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar

"Onbir ayın sultanı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan" Ramazan ayının milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve bereket getirmesini diliyor,  hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar

Mübarek Ramazan ayı ikliminde, dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun hep diri kalması müşterek duamızdır. Hayırlı Ramazanlar

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan

Bereketin, paylaşmanın, rahmetin ve merhametin membaı;  11 Ayın Sultanı olan Ramazan-ı Şerif'in, başta Aziziyeli hemşehrilerimiz olmak üzere bütün inananların ferahına ve felahına vesile olmasını niyaz ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum