İlk Bebek "Yiğit Ali"...

Taşınma ve yerleşme sürecinin ardından Erzurum şehir Hastanesi Kadın Doğum Ünitesinde ilk doğum gerçekleşti.

İlk Bebek "Yiğit Ali"...
17 Ocak 2021 - 22:49
2002 Yılında Erzurum da ilk hizmetine Nihat Kitapçı Kadın Doğum Hastanesi olarak başlayan daha sonra adı  Nene hatun KDH değiştirilerek hizmet veren hastane  Türkiyenin en modern ve teknolojik üstünlüğe sahip Erzurum şehir hastanesinde bulunan B bloktaki yeni yerine taşındı.

ERZURUM ŞEHİR HASTANESİNDE İLK DOĞUMDA "YİĞİT ALİ"
 
Taşınma ve yerleşme sürecinin ardından Erzurum şehir Hastanesi Kadın Doğum Ünitesinde ilk doğum gerçekleşti.
 
Erzurum da ikamet eden Yavuz ve Kübra Kaya çiftinin 4 yaşındaki Alperen Kayadan sonra ikinci çocukları olan Yiğit Ali Kaya (BEBEK) 3 Kilo 600 gram ağırlıkla sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

Doğumun gerçekleşmesini sağlayan Yard.Doç.Dr.Berrin Kadıoğlu ; 2002 yılından beri hizmet verdiğimiz Erzurum Nene hatun Kadın Doğum Hastanemiz Yıllardır birçok bebeğin hayata gözlerini açmasına vesile oldu, hastalara şifa dağıttı.

 Erzurum Şehir hastanemize gelişimizle Bu sabah ilk bebeğimizin Dünayaya gelişine destek olduk ve sağlıkla kucağımıza aldık. Tüm ekibimizle birlikte Şehir hastanemizde şifa dağıtmaya devam edeceğiz. dedi..
 
Dünyaya gözlerini şehir hastanesinde açan Yiğit Ali bebeğin babası Yavuz Kaya evladımın sağlıkla doğması beni bir mutlu etti,Şehir hastanesinde doğan ilk bebek olması ayrı bir mutlu etti. Hastane inanılmaz güzel servis ve doğum esnasındaki imkanlar ve mahremiyet apayrı güzel ALLAH devletimizden ve böylesi modern hastanenin kurulmasında emeği geçen herkesten razı olsun dedi..

HASTANE BAŞHEKİMİ YARD. DOÇ. DR. ÖZGÜR ÇELEBİ..

Süreçle ilgili bir açıklama yapan hastane başhekimi Dr.Özgür Çelebi;Dünyayı kasıp kavuran pandemide alınan tedbirlerle gerek ülkemizde ve ilimizde sağlıklı yarınlara doğru adım adım ilerliyoruz bunun en büyük kazancıda hastanemizde covid sebebiyle hizmet veremeyen birimlerimizi yavaş yavaş aktif etmeye başladık.Hastanemiz B blok tamamıyla arındırılmış haliyle  poliklinik hizmetleriyle cocuk,kadın doğum ve yanık ünitesi olarak hizmet vermeye başladı inşallah Bakanlığımızın almış olduğu tedbirlerle Pandemi vaka sayılarımız dahada düşecek akabinde diğer hizmet birimlerimizide peyderpey halkımızın hizmetrine sunacaz" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum