Milletvekili Öncü, Tavlaşoğlu'na destek istedi

Milletvekili Öncü, Tavlaşoğlu'na destek istedi
22 Şubat 2024 - 14:33 - Güncelleme: 22 Şubat 2024 - 14:50
AK Parti  Milletvekili Fatma Öncü, Cumhur ittifakı Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu için Ilıca Mahallesi’nde destek istedi.
 
Beraberinde AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, MHP İlçe Başkanı Lokman Acar, meclis üyesi  adayları ve teşkilat mensupları ile Ilıca Mahallesinde esnafı ziyaret eden Öncü, tecrübeli bir ismin Aziziye ilçesinden aday gösterildiğini belirterek, "20 yıl iki büyükşehir belediye başkanının yanında adeta belediyeciliği meslek edinmiş, uzmanı olmuş birini Aziziye’ye aday yaptık. Halkımızın da büyük teveccüh gösterdiği adayımız ilçe sakinlerinin sorunlarına vakıf olması en büyük avantajdır. Arkasında iktidarın desteği ile büyük projelere imza atacağından eminiz.” dedi. 

Başçakmak Mahallesi’nde ziyarette bulunan Öncü ve Tavlaşoğlu, mahalle halkının ilgisiyle karşılandı. 
Mahalle konağında vatandaşlarla sohbet eden Öncü, bilhassa 2. Organize Sanayi Bölgesinin ilçe halkının istihdam sorununu tamamen ortadan kaldıracağına dikkat çekti. 
Köylerde bulunan işsiz gençler için 2. OSB’nin büyük fırsat olduğunun altını çizen Öncü, “Erzurum’un batıya açılan penceresi konumundaki Ilıca’yı 2. OSB’nin tam kapasite ile faaliyete geçmesi sonrasında büyük bir değişim geçirdiğini göreceğiz. Çok yakında görülecek bu değişim beni de heyecanlandırıyor” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum