Reklam
Reklam

Necati Güllülü, Kovid 19'a Yenik Düştü

Erzurum eski Belediye Başkanı Necati Güllülü Kovit 19'a yenik düştü.

Necati Güllülü, Kovid 19'a Yenik Düştü
19 Nisan 2021 - 20:53
alo25 - Erzurum Eski Belediye Başkanı ve Anavatan Partisi eski milletvekillerinden Necati Güllülü yakalandığı kovid 19'a yenik düşerek vefat etti .

Erzurum'un sevilen ve sayılan simalarından olan ve bir döneme damgasını vuran Dadaş Gönüllü Güllülü, Erzurum Belediye Başkanlığı sonrası bir dönemde Anavatan Partisi'nden Erzurum Milletvekili seçilerek parlamentoda görev yapmıştı. 

Saygın bir siyasetçi olan Necati Güllülü Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşın yanında yer almasını bilmiş, adeta kimsesizlerin kimsesi olmuştu.

Belediye Başkanlığı Makamını vatandaşın makamı haline getiren Güllülü, renkli simasıyla, nüktedan kişiliği ile Erzurumluların yüreğinde de yer etmişti.

Özellikle fakir fukaraya merhametle yaklaşan Güllülü, Belediye Başkanlığı döneminde yağtığı hizmet ve yatırımlarla da hatırlanıyor.. 

Necati Güllülü, Türk siyasetçidir. Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. DİE Erzurum Bölge Müdürlüğü,1978-1980 MHP Erzurum İl Başkanlığı 1984-1989 yılları arasında Erzurum Belediye Başkanlığı, Tülom T.A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Tügsaş Gübre Fabrikaları Denetim Kurulu Üyeliği, Serbest Tüccarlık görevlerinde de bulunmuştur.

Başsağlığı: Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine alo25 ekibi olarak sabır diliyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum