Oral: "Takdir üyelerimizin"

Erzurum Ticaret Borsası üyeleri cumartesi günü sandığa gidiyor.

Oral: "Takdir üyelerimizin"
04 Kasım 2022 - 10:02
alo25 - Erzurum Ticaret Borsası (ETB) üyeleri, 4 yıl görev yapacak yeni yönetim kurulunu belirlemek için  5 Kasım Cumartesi günü sandığa gidiyor.
Sabah saat 8.00'da başlayacak seçimde bin 471 üyeden bin 100'e yakın üyenin oy kullanması bekleniyor. Oylama 17.00'da sona erecek.
ETB Başkanı ve Adayı Hakan Oral, yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu belirterek, seçim çalışmaları sürecinde hemen hemen tüm üyelerin elini sıkarak güven tazelemek istediğini kaydetti.
Üyelerin kendilerine gönülden inandığını ifade eden Oral, şunları söyledi:
"Varlığı ve sıfatı sadece borsa kantarı olarak bilinen Türkiye’nin en köklü Ticaret Borsalarından biri olan Erzurum Ticaret Borsasını, pandemiye rağmen ülkenin en iyi, en bilinir ve 5 yıldızlı borsası haline getirdik. Projelerimizle borsamızın çehresini, vizyonunu, üretkenliğini, gerçek kimliğini ortaya çıkararak, birlik ve beraberlik içerisinde yönetim anlayışıyla barışçıl ve vizyon sahibi olmasını sağladık. Ayrıştırıcı değil, kucaklayıcı olduk. Üyelerimize sorun yaratan değil sorun çözen bir borsa olduk. Hülasa, borsamızı kapıları ardına kadar açık üyelerine hizmet veren bir kurum haline getirdik.

Biz üyelerimize görev süremizde yaptıklarımızı anlatmaya gittiğimizde, gördük ki üyelerimiz her şeyin bilincinde ve farkında. Ödedikleri aidatların nerelerde harcanıldığını biliyor. Biz ellerini sıkıp gönüllerine dokundukça onların bize olan desteği çığ gibi büyüyor. Bunları görünce 3 bin km kat ettiğimiz yol bize motivasyon oluyor. Üyelerimiz sorguluyor, üyelerimiz taleplerini iletiyor ve bizlerin memlekete hizmet yolunda ki azmini karşılıksız bırakmıyor. Uzunca yıllar koltuk derdinde olmadığımızı, hizmetin en verimli zaman olan gençlik yıllarında daha aktif verildiğini gören üyelerimiz, bizi sonuna kadar destekliyor. Allah hepsinden razı olsun."



-Kırmızı Pusula-

Seçimlere kırmızı pusula ile girecek olan Oral, birlikte görev yaptığı üye arkadaşlarına da teşekkür ederek, şöyle devam etti: 
"Bu yolda benimle birlikte yürüyen tüm kader ortaklığı yaptığım dostlarıma, bana inancını hiç eksik etmeyen büyüklerime, elimi her uzattığımda geri çevirmeyen kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizlerin yar ve yardımcısı olsun.



Seçimlerde amaç memlekete hizmet olmalı. Eleştirisel bakış açısına her zaman saygı duyduk ve dikkate aldık. Bizler üyelerimizin oylarına ipotek koyamayız, özgür iradenin tecellisi sandıkta ortaya çıkar. Bu sebeple tüm üyelerimizi iradelerini ortaya koymaya, sandığa gelmeye davet ediyorum. Tüm üyelerimizin Cumartesi günü Borsamızda yapılacak olan seçimlerde iradelerini ortaya koymalarını rica ediyorum. Birlikte Rahmet vardır, herkesi birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet ediyorum. Ekip arkadaşlarım ile birlikte seçimlere kırmız pusula ile gireceğiz. Tüm üyelerimizle kırmızıda buluşmak dileğiyle. Takdir üyelerimizin"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum