Ortakları Aziziye'de

Cumhur İttifakı ortakları Erzurum'un Aziziye ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Ortakları Aziziye'de
10 Mart 2024 - 18:06
Cumhur İttifakı ortakları Erzurum'un Aziziye ilçesinde vatandaşlarla buluşarak, Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu’na destek istediler.

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, MHP İlçe Başkanı Lokman Acar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçimlerde Cumhur İttifakına destek talebinde bulundular. Başkan Küçükoğlu, “Gördüğümüz ilgi ve sıcak yaklaşım bize, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a duyulan sevgi ve Cumhur İttifakı'na olan güvenin ne kadar yüksek olduğunu gösterdi” dedi.



Küçükoğlu, “Erzurum için hazırız, kararlıyız” söylemiyle, şöyle devat etti: “Şehrimizin giriş kapısı Aziziye'mizde yüzü güzel, yüreği pek hemşerilerimizle buluştuk. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekilimiz Prof. Dr. Kamil Aydın, İlçe Başkanımız Ensar Coşkun, MHP İlçe Başkanımız Sayın Lokman Acar, Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan ve Aziziye Belediye Başkan Adayımız Eyüp Tavlaşoğlu ile bir araya geldik. 31 Mart seçimlerinin önemini ve Cumhur İttifakı'nın gücünü Aziziyeli hemşehrilerimize anlattık. "Cumhur" dedik, "Cumhur İttifakı" dedik. Ve Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek şehirlerin, bu ruhla inşa edileceğini vurguladık. Gördüğümüz ilgi ve sıcak yaklaşım bize, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a duyulan sevgi ve Cumhur İttifakı'na olan güvenin ne kadar yüksek olduğunu gösterdi. Aziziye'nin değerli hemşehrilerine şükranlarımızı sunarız. Erzurum için hazırız, kararlıyız. Birlikte güçlü bir geleceğe yürüyoruz.”  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum