Sağlıkçıların Sessiz Yürüyüş'ü devam...

Sağlıkçıların, Katil İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla "sessiz yürüyüş"lerini 13. haftasında da devam ettirdi.

Sağlıkçıların Sessiz Yürüyüş'ü devam...
10 Şubat 2024 - 17:23
Erzurum'daki sağlık çalışanlarının, Katil İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla "sessiz yürüyüş"lerini 13. haftasında da devam ettirdi.

Lalapaşa Camisi önünde bir araya gelen sağlık çalışanları, bu hafta da Türk ve Filistin bayrakları ile İsrail aleyhine yazıların yer aldığı dövizler ve pankartlarla Yakutiye Medresesi'ne yürüdü.

Bazı ebeveynlerin çocuklarıyla katıldığı yürüyüşte polis güvenlik önlemleri aldı. Grup adına açıklama yapan çocuk psikiyatri doktoru Özgür Esmeray, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler ile terörle mücadelede şehit olan askerlere rahmet diledi.

Esmeray, şunları söyledi: "İnsanlık dışı bütün eylemlerden kurtulmak için verdiğimiz mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu minvalde tüm sağlık çalışanlarını ve bütün vicdan sahibi insanları harekete geçmeye, bu onurlu yürüyüşte yer alarak zulme karşı durmak adına 'sessiz yürüyüş' kervanımızda ses olmaya davet ediyoruz. Son olarak diyorum ki kanıksamayacağız, normalleştirmeyeceğiz. Sabırla ve azimle zulme karşı duranlar olacağız."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum