"Tüm imkanlarımızı seferber ettik"

"Tüm imkanlarımızı seferber ettik"
24 Ocak 2024 - 14:43
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emeklilerimizin refah seviyelerini yükseltmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik" dedi.

Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıkla töreninde yaptığı konuşmada, emeklilerin yeni ek zammına ilişkin açıklamalarda bulundu.

" Emeklilerimizin refah seviyelerini yükseltmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik" diyen Erdoğan, şunları kaydetti: "SK ve Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarının artış oranını memur emeklilerimizle aynı seviyeye yükseltme kararı aldık. Meclisimizin de onayıyla SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarında ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını yüzde 49.25 olarak uygulayacağız. Devletimizin imkanları arttıkça bundan ömrünü ülkemize hizmete adamış emeklilerimizin de istifade etmesini sağlayacağız. Biz tüm bu adımları atarken muhalefetin nelerle meşgul olduğunu sizler de takip ediyorsunuz. 
Emeklileri seçimden seçime hatırlayanlar başta olmak üzere kimsenin aramızı bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz tüm bu adımları atarken muhalefetin nelerle meşgul olduğunu sizler de takip ediyorsunuz. Merkez Bankası rezervleri artıyor harekete geçiyorlar. Akla ziyan dedikodularla ekonomide binbir güçlükle temin ettiğimiz güven ve istikrar iklimini bozacak kampanyalar yürütüyorlar. Tüm umutlarını ülkemizin tökezlemesine bağlayanları, daha önce olduğu gibi yine hüsrana uğratmakta kararlıyız. Dedikodular üzerinden bir bardak suda fırtına koparmaya çalışan fitne tüccarlarını kesinlikle umursamıyoruz. Muhalefet ne yaparsa yapsın uzaya füzeler gitmeye devam edecek. Uçak gemilerimizin inşası devam edecek. Türkiye'nin başarılarından kıvanç duymayı bir kez olsun beceremediler. İlk insanlı uzay misyonumuzu önemsizleştirmeye kadar Türkiye'nin başarılarını hedef alıp kendilerine alan açmaya çalıştılar."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum