Uçar'dan Çat(ta anlamlı ziyaretler

Uçar'dan Çat(ta anlamlı ziyaretler
28 Şubat 2024 - 22:43
İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, 28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasi parti teşkilatlarını ziyaret ederek demokrasi mesajı verdi.

Çat'ta seçim çalışmalarını sürdüren Uçar, ilçede bütün siyasi partilerin Seçim Koordinasyon Merkezlerini ziyaret ederek, seçimlerin demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu ifade etti.

Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir adaylık başvurusunun kabul edilmemesini de eleştiren Uçar, şunları söyledi:  “Çat’ta bütün partilerin seçim koordinasyon merkezine gittim. Yeniden Refah Partisi, Cumhuriyet Hak Partisi, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve İlçe Başkanlıklarına gittim ve Başkanlarla görüştüm. Yeniden Refah’ın İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayıyla çok güzel bir diyalog oldu. Bana Çat için yapacaklarının olduğu broşürünü verdi. Bizde dedik ki Yeniden Refah için yapılmış olan şey kabul edilemez.
Biz adayları sahada yenmek isteriz. Bu demokrasi adına kabul edilebilir bir şey değildir. Her partinin adayı onu bilmelidir, her parti yarışmalıdır. Seçmen kime karar veriyorsa, onun kararına saygı duyulmalıdır. Bununla ilgili Erzurum İl Başkanlığı da Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının seçime katılabilmesi için biz bir dilekçe verdik.” 

SKM’lerde belediye başkan adaylarına başarılar dileyen Canan Uçar, “Büyükşehir belediye başkan adayı olmayan bütün partililerin Büyükşehir Belediye Başkanları olacağıma söz verdim. Biz farklı partilerden olabiliriz. Sorunlara farklı çözüm yoları düşünebiliriz. Ama hepimiz Erzurum’un daha iyi bir hizmete ulaşması için iyinin daha iyi olabilmesi için. Erzurum için çakılan bir tek çiviye de teşekkür ederiz. Ama biz daha iyisini yapmaya talibiz. Müsaade ederseniz bunu istiyoruz dedik” diye konuştu.

Esnafı ve kahvehanelerde vatandaşları da ziyaret eden Uçar, şunları ifade etti: “Halka söylediğimiz mesajımız netti. Ben herkesin belediye başkanı olacağım, bunu istiyorum. Hangi partiye oy verirseniz verin, hepsi de bizler için önemlidir. Ama biz büyükşehirde her partinin oyuna talibiz. Ben herkesin başkanı, Erzurum’un başkanı olacağım. Adil, ahlaklı, akıllı, dürüst ve şeffaf bir belediye için söz veriyorum.”

Uçar'ın bu ziyaretlerine Çat, Uzundere ve İspir belediye başkan adayları da eşlik etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum