Covid-19 yoğun bakım nöbetindeki sağlık çalışanları vatandaşların yeni yılını kutladı

Gazi Üniversitesi Hastanesi Covid-19 Yoğun Bakım Servisi’nde maske, tulum, koruyucu gözlük ve eldivenleriyle mesai yapan sağlık çalışanları, yeni yılını kutladıkları vatandaşlara "evde kal" çağrısında bulundu.

31 Aralık 2020 - 14:22

Gazi Üniversitesi Hastanesi Covid-19 Yoğun Bakım Servisi’nde maske, tulum, koruyucu gözlük ve eldivenleriyle mesai yapan sağlık çalışanları, yeni yılını kutladıkları vatandaşlara "evde kal" çağrısında bulundu.

Yeni yılda maskesiz, sosyal mesafesiz günler dileğinde bulunan Gazi Üniversitesi Hastanesi sağlık çalışanları, yeni yılda sağlıkta şiddetin son bulmasını da istedi. Kalp Damar Cerrahisi İzolasyon Servisi’nde görevli Pınar Demirtaş, vatandaşlardan evde kalmalarını isteyerek, korona virüsün bitmesi dileğinde bulundu. Korona virüs izolasyon hemşiresi Serap Başaran da yeni yılda maskesiz yaşamla normalleşme sürecinin başlaması dileğinde bulunarak, "Bunun için tüm insanlardan biraz daha özen istiyoruz" dedi.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız da, 9 aydır canla başla görev yapan sağlık çalışanları başta olmak üzere üniversitede görev yapan mesai arkadaşlarının yeni yılını tebrik etti. Yıldız, üniversite çalışanlarına gönderdiği tebrik kartına, "Varlığınız ve gayretiniz bize güç veriyor. Rabbim sizi muhafaza eylesin, sağlıcakla kalınız" diye yazdı.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan ise, yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur, başarı getirmesi dileğinde bulundu. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Erbasan, yeni yıl dileğinde, "Küresel salgınla savaştığımız bu günlerde 2021 yılının önce sağlık, sonra mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Zehra Göçmen Baykara, 2021’de maskesiz ve sosyal mesafesiz öğrencilere özgürce dersler verecekleri bir yıl olması temennisini dile getirdi.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü araştırma görevlilerinden Tevfik Koçak, korona virüs salgınının beslenmenin önemini gösterdiğine işaret ederek, yeni yılın tüm insanlık için sağlık, huzur getirmesini diledi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi araştırma görevlilerinden Evrim Eyikara, 2021’in hastaların sağlığına kavuşacağı, sağlık çalışanlarının güvenli koşullarda çalışacağı ve sağlıkta şiddetin yaşanmayacağı bir yıl olması dileğinde bulunarak, "Sağlık çalışanlarıyla ve sağlıkla kalın" dedi.

Hastane önünde bir araya gelen sağlık çalışanları, el sallayarak vatandaşların yeni yılını kutladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum